Lütfen bu bölüme giren herkes bir göz atsın..

askveceza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
69
0
0
Ankara
Selam arkadaslarım..Cidden cevremdede burdada gördükçe bu konuyu acmayı gerekli buldum..Kendim için degil asla kızlık zarına takan kızların aslında neyi taktıkları konusunda..Bayanlar herkes akacak kan için takıyor bunu biliyoruz ama hep zar bir organ gibi düşünülerek konusuluyor..Her evli bayan bu geceyi yasadı bilgili..kızlar ilk gece kan ı önemsiyor bu bir töre hukuk ne denirse haklılar aslına kendilerince..Sorum şu; ilk gece kanaması olmayıp doktora giidpte büyük birsey yasamadıgı halde senin zarın önceden yırtılmıs diyen doktor oldumu size??Yada dogudaysanız yada kültürünüzde cok önemli ise kan gelmeyip baba ewine dönen veya bunu cokca sorun eden eşiniz varmıdır??Cevaplayın lütfen kii kızlar bir nebze rahatlasın cevremde bunu takan inanılmaz insan var bende yanlarında dura dura düşünür oldum resmen..Sadece bir cevap kızlar...

konuyu yanlış yere açmışsınız burası sağlık bölüm. bunu hayatın içinden bölümüne açmalıydınız

Artık bu konuları hiç önemsemiyorum canım ya
Zamanla umrumda olmadıgını farkettim.
akrabalarım konusunda cok önemlidir kızlık zarı fakat ailem acısından pek te sorun degildi.
Evlenmeden birlikte olduk anneme söyledim direk.
Kızdı ama bana belli etmedi.
Benim de kızım olacak. Belki oda yasayacak bunu ve bana söyleyecek.
İçim parcalanır normal birşey olsa da.
Ama bu verilen guvenle egitimle alakalı.
Benim için cok önemlidir kızlık zarı.
Ama su acıdan.
Evlenip yapayım degil SEVDİM ASIKTIM YAPTIM.
Bu hıc kımseyi alakadar etmez. kendi ailem dahil.
Zarsa benim zarım sonucta.

Anladım bitanem haklısın tabi bende bu zar konusunda cok düşündm ama anladımki cidden bu hersey olmamalı..Benim konumda da merak ettigim işte hani birsey yapmayanlarda cok korkuyor böyle korkupta evlenip kan gelmeyen ve doktorunda eski yırtık demesiyle evliliği bozulan varmı cok merak ediyorum acıkcası cnküü özellikle bugğnlerde bu konu cok konusulur oldu

bende de ilk gece kan gelmedi ama eşim hiç sorun yapmadı.Hatta ben ısrar ettim dr gidelim diye ama eşim ben sana güveniyorum dedi ve olay orda bitti.Komşumuzun kızı 6 yıllık çıktığıyla evlendi ve ilk gece kan gelmedi diye eşi babasının evine geri gönderdi,doktor anatomik bakirelik olduğunu söylemiş ama inanmamışlar tabi.

canım bizim buralarda yaşatmazlar ve bende bu dertten muzdaribim ve diktirmeye karar verdim napacam bilmiyorum hangi yöntem bilen duyan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

Canım ben de antepliyim. Seni cok iyi anlıyorum bizde de kesinlikle ya evlilik ya ölümdür.
Ama ben pek sallamıyorum akraba kısmını.
Zaten allahıma çok şkür birlikte oldugum kişiyle de evlendim .
O yüzden kimse anlamadı.
Allah senin yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…