lütfen boya konusunda bana yardım edin :((( çok çelişik durumdayım.

fttn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
353
53
34
kızlar evim şuan inşaatta. boyaya geçmek üzereler ve boya rengi seçmem lazım. hangi rengi kullanmalıyım. ışıl ışıl ve bir o kadarda renginin her türlü mobilyaya uymasını istiyorum. bir fikriniz var mı? nolur bana yardım edin. evim dubleks. tüm odalarda aynı boyayı kullanmayı düşünüyorum. bir de sizce dubleksin iç merdvenlerinde ne kullanmalıyım. aşap pahalıya geliyor birz ahşap yaptıramayacağım. laminant mı yoksa fyans falan mı olur ne olur sizce?

Canım merhaba, öncelikle hayırlı olsun ☺
Bende evime yeni boya yaptırdım dyo-meltem rengi komple aynı renk yaptırdım çok memnunum mobilyalarımla flnda çok şık durdu çok açık bej gibi bi renk çok ferah duruyor heleki evin güneşte alıyorsa çok memnun kalırsın.
Benim hiç istemediğim şey sarımsı sarıya kaçan tonlardı çok şükür sarıdan eser yok çok güzel ferah bi renk evimde her odadaki mobilyalarımın renkleri birbirinden farklı olmasına ragmen çok güzel uyum sağladı. Annemede meltem rengi yaptırdık 😊
Sonra gene dyo- kumsal da güzel bi renk ama biraz çok açık sarıya kaçıyormuş ben ondan istememiştim koyu renk istersende dyo-berce beji kullanabilirsin kardeşimde berje beji yaptırdı evi çok fazla is oldugu için biz geçen ay komple boyayla ugraştıgımız için ihtisas yaptım 😄 bence bi boyacıya gidip kataloglarına bakabilirsin bizim tanıdık bi boyacımız vardı marka olarak o dyoyu önerdi bize ben başka markalara bakmadım ondan, inşallah herşey gönlünce olur ☺

Buarada iç merdivenlerin için bence laminant kullan mermer işine hiç girme derim şimdi çok farklı laminanlar var renk tonajları farklı olanlar fln çok şık duruyor bence düz normal bile olsa mermerdense laminant derim.

Buarada iç merdivenlerin için bence laminant kullan mermer işine hiç girme derim şimdi çok farklı laminanlar var renk tonajları farklı olanlar fln çok şık duruyor bence düz normal bile olsa mermerdense laminant derim.

aynen öyle canım. sarı ve sarıya bakan renk hiç ama hiç istemiyorum.senelerdir aynı renk kullanıyorum midem bulanıyor artık. öğretmen olduğum için mavi renkte istemiyorum malum okul rengi genelde maviye bakar. ondanda sıkıldım.aslında böyle hafif pembeye bakan renkler istiyorum dediğin renge baktım şimdi çok hoş duruyor. renk kartela olarak polisan verdiler bizede bendeki karteladaki narin pembeye çok benziyor. oda hepten pembe olursa diye korkuyorum aslında. merdiven konusundada aynı düşüncedeyiz buna sevindim :KK1: dediğin rengi aklıma yazdım. çünkü ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum tüm alt kat üst kat her yeri aynı boyatacağım ondan her yere uyan bir renk olsun istiyorum bir türlü karar veremedim :KK43:

Tamda aynı fikirlerdeymişiz bende sarıya dönük bi renk kesinlikle istemiyorum demiştim çünkü yıllarca hep sarı gördüm bana çok kascetli geliyodu pembeye dönük bi bej istedim tamda o renk meltem hatta sana hemen önümdeki meltem renk duvarın resmini yolluyorum gerçi stor fln kapalı şuan 😄 açınca çok ferah ihtisasımı bu konuda yaptıgım için bana güvenebilirsin 😄
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400138432.139598.jpg

canım ben polisan narin pembeyi hiç bilmiyorum hani onu yaptırcaksan onun renginden emin ol komple olunca pespembe olmasın çünkü genelde boyalar bütün boyanınca renklerde fark oluyor benim söylediğim renk bildigin pembeye çalan bi bej tozpembelerde güzel olur ama evin pembe agırlıklı değilse her odayla uyumu yakalayamayabilirsin

canım ben polisan narin pembeyi hiç bilmiyorum hani onu yaptırcaksan onun renginden emin ol komple olunca pespembe olmasın çünkü genelde boyalar bütün boyanınca renklerde fark oluyor benim söylediğim renk bildigin pembeye çalan bi bej tozpembelerde güzel olur ama evin pembe agırlıklı değilse her odayla uyumu yakalayamayabilirsin

bide ondan korkuyorum bir de her yer pespembe olursa çok üzülürüm :KK50:

kızlar evim şuan inşaatta. boyaya geçmek üzereler ve boya rengi seçmem lazım. hangi rengi kullanmalıyım. ışıl ışıl ve bir o kadarda renginin her türlü mobilyaya uymasını istiyorum. bir fikriniz var mı? nolur bana yardım edin. evim dubleks. tüm odalarda aynı boyayı kullanmayı düşünüyorum. bir de sizce dubleksin iç merdvenlerinde ne kullanmalıyım. aşap pahalıya geliyor birz ahşap yaptıramayacağım. laminant mı yoksa fyans falan mı olur ne olur sizce?

mine rengi (beyaz boya ile açılabilir tonu) veya şampanya düşünmez misiniz?

Kemik rengi.her mobilyaya uyar zannımca.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

o kadar çok kişiye sordum ki bugün :KK1: en çok aldığım popüler cevap çakıl taşı ve bej renkler. başak sarısıda duydum ama kafam allak bullak oldu benim :KK50:

ben de yakın zaman da aynı şeyi araştırıp ıslak kum da karar kıldım..çok da beğeniyorum şu anda bi bakın isterseniz..

Bende şuan evimi boyatiyorum yatak odam ıslak kum rengi çocuk odam mavi mine rengi diger heryer çakıl taşı şuan boyaniyo bakalım bitince nasıl olucak

benimde evim sarıya bakan şampanya tonuydu evim 1. katta geçen sene damla sakızına boyadık içine de biraz gümüş rengi sim kattık güneş vurdukça parlıyor evin herşeyi değişti sanki bambaşka bi hava getirdi tavsiye ederim

ben evimi alaçatı rengine boyattım hatta onuda biraz beyazla açtırdım,,,
benim salonum biraz küçüktü, resmen ev büyüdü ve refahladı,,,,
çok gzl bir renk tavsiye ederim

Canim bugun bi arkadasimin evini ziyaret ettim de evinin boya rengi lüle tası idi ben cok begendim cok ferahti bi bak istersen netten

Merhabalar. Ben de evimi yeni boyattim mutfak ve oturma odasi haric lületasi rengine boyattik boyacinin da tavsiyesiyle. Cok begendim ben cok ferah duruyor. Mutfagim ve oturma odamda da kirik beyaz kullandik ama lületasi daha hos.

ben, mat ve canlı renklerı sevıyorum :KK16: ve herkesın evınde olmayan renklerı tercıh ederdım yerınde olsam :KK1:

Bence beyaz boyatmalısın çok ferah oluyor kesinlikle. Dyo nun kartepesi çok güzel tavsiye ederim. Bak salonumdan bir görüntü;

$20140119_230751.jpg

X