Lütfen birseyler deyin ,yeter artık:(

gamzhee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
64
0
36
İstanbul
selam kızlar

benim 8 aylık bir iliskim oldu ve sevdi beni buna eminim.he belki sonlara doğru vazgecti bundan ama..

biz ayrıldık ,ailesinin durumu kötü idi bosanmak üzerelerdi ,ablalarına bakmak vs hersey ona kalıordu..

bana hic bir zaman yapmayacaı birsey yaptı ve ayrılmak istediğini mesaj atarak söledi..

biz nerde ise hic tartısmazdık o derece aramız iyi idi yani ve bu ilk ayrılığımızdı.

sebep olarak aileme bakmak zorundayım vb vb vb...beni affet ,yüzüne bakacak yüzüm yok..

hıckıra hıckıra ağladım kollarında ertesi günlerden bir gün ,bana dayanamam olmaz ,sana karsı koyamam vs dedi ,sarıldı gitti...daha snraları cok denemedm son bir kez bulusalım sadece oturalım konusalım die..ikna olur gbi oldu ama olmadı..

sonra benden baskalarına gitti ,kimisi kendinden büyük kızlardı..(bn bunları arkadasından öğreniyorum)

meğer bana söylediği sadece benim üzülmemem icin koskoca bir YALANMIS !

daha sonra bunun o arkadası bana asık oldu.s o da bunu öğrendi..(benim eteklerim tutustu ,bi sansım varsa onu da kaybettim die )

o arkadası ile de yeni barısmıstı bir sene küs kalmıslardı cnkü..

eski sevgilm gidip sağda solda hakkımda kötü konusmaz ama bu arkadası ile hep bir rekabet icindeler ve ona ezildiği zamanlarda hep beni anlatmıs ,işte ben o kıza söyle yaptım böyle yaptım vs..arkadasının canını yakacak ya sözde..

neyse bunlar daha cok dayanamadılar ve yine küstüler ,cok uzun sürer bu küslükte..

benim ki su an kendinden büyük bir kızla ve o kzla cinsel iliskiye girmis..

ben bütün herseyi öğrendikce ondan daha cok soğuudm ,inanın..

ama kendimi baskaları ile tamamlayamıyorum ,hani birini ilk gördüğünüzde bu benim kaderim dersiniz ya ,işte bende öyle oldum saten ilk görüste idi bizimkisi..

9aydır ayrıyız ama inanın sanki bir daha olacakmıs gibi gelior bana ,bugn değilse yarın ,yarın değilde öbürgün ,yıllar snra..

ben unuttum diyorum ya hani ,ama kimse yerini tutamıyor iste onun , eskisinden bin kat daha iyiym ama hayat yine onunla olsun istiyorum..

illa birsey vardır yeniden birlikte olmamızı sağlayacak ,lütfen bir yardımda bulunun ,dayanılmaz oldu artık

ama canım tamam da bu adam seni sevmiyor ki...
unutmuş, gitmiş başkalarıyla sarmaş dolaş gününü gün ediyor...
arkadaşıyla arasındaki şey ise sadece erkekler arasındaki basit bir rekabet...

seni üzmeyecek şeyler söylemedim ama durum bu...üzülmene değmez ki...

canım öyle de..bazen cok ağır geliyor ,tasıyamıyorum ne bilm desteğe ihtiyacım oluyor ,en mutlu anım alıyor ,zora düsüyorum,o olsa idi hepsine yeterdi yardım ederdi diyorum..bzen özlüyorum

bazen de sacmaladığımı bliyorum.s

canım benm seni o kadar çok iyi anlıyorum ki...ama ayrılığın üzerinden 9 ay geçmiş ve hala dönmediyse demek ki seni unutmuş mu demeliyim yoksa sevmiyor mu demeliyim bilemiyorum.ama o gününü gün ederken sen burda üzülüyorsun,olan hep zaten bayanlara olur...unutmaktan başka çare yok.zor olsada bunu yapmak zorundasın.elbette sennde bnmde karşımıza bizleri hak edecek insanlar çıkacak.hiç kimse vazgeçilmez değildir,elbette biri gidecek biri gelecek.sana tavsiyem gelir mi döner mi diye bekleme.hem gelse bile sen,sana yapılanları hazmedebilecek misin?unutabilecek miisn?o yüzden önüne bak.ihtiyacın olduğunda konuşmak dertleşmek istediğinde istediğin zamn konuşuruz.özelden olsun msn den olsun.kendini asla yalnz hissetme...İnşallah Yüce Rabbim bizleri bizden çok seven insanlarla karşılaştrsın:)

amin canım inss

benden gittikten sonra cok değişti ,arkadasları bilee öyle söylüyor..

bugün baska bir haberini aldım sehir dısına cıkmıs 2 gecelik otel ayarlamıs ,o kız icin..

kızacaksınız ama canım acı biraz..iyiyim smdi daha ama o olsa 'eskisi gibi' öyle iken olsa daha iyi olacaktıııııııı./

bırak ne hali varsa görsün canım yaa.Allah ından bulsun ne diyeyim.sende ilgilenmeyi bırak artık ne yaparsa yapsın.öğrenme sorma arkadaşlarınada söyle bana onunla ilgili şeyler söylemeyin de.artık geçmişi zor olsada bırakmak zrundasın önüne bak.onunla ilgili bişeyler duyunca daha kötü olacaksın,için acıyacak bunlar normal zaten. o kadar yaşanmışlıklr var.ama sen güçlü olmak zorundasın.kısmet değilmiş diyip önüne bakmalısın.nasipten öte yol yok derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…