LÜTFEN birisi bunu okuyup bana yardım etsin :((((

BenDegisiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
16
1
öncelikle merhaba yüzümdeki tüy problemine bir türlü çare bulamıyorum alnım, faul bölgem, çenem-boyun bölgem, bıyıklarım, kaş ortam gerçekten çok dert oluyor bana aslında kuaföre gidip hepsini komple aldırabilirim ama genelde saçımı topuz yapıyorum bu yüzden boynumun önü alındığı için beyaz ensemde esmer oluyor ensemidemi alıcam hiç bilmiyorum lütfen birisi bana bir kaç öneri yada kesin bir sonuç söylesin hiç bir çözüm yolu bulamazsam bir süre sonra lazere gitmeyi düşünüyorum ama bana her zaman uygulayabileceğim bir çözüm lazım Lütfen Yardım Edin..
UZUN OLDU FARKINDAYIM :) :) :)

mrb. yüz tüylerinin zayıflaması ve bitmesi için en ideal olanı iğneli epilasyon, onun haricindekiler sir ağda, lazer epilasyon vs. geçici çözümler bence, bu nedenle size iğneli epilasyona gitmenizi önerebilirim.

öncelikle teşekkür ederim :) peki bu iğneli epilasyon işlemi için bana önerebileceğiniz bir yer var mı ?

hmm anladım benim endişem her lazer epilasyon merkezi aynı başarıyı elde edebilir mi acaba

yüzünüze kesinlikle lazer epilasyon yaptırmayın, lazer epilasyon yüzdeki kılları çoğaltıyor çünkü, sadece yüze yaptırılacaksa iğneli epilasyon en iyi çözüm. iğneli epilasyon diye forumda araştırırsanız belki size uyan bir epilasyon merkezi bulabilirsiniz.

bende şuan forumda onlara bakıyordum yorumların bir çoğu hem memnun olduklarını hemde çok can yakıcı bir şey olduğunu söylüyorlar açıkçası biraz gözüm korktu :)

bende şuan forumda onlara bakıyordum yorumların bir çoğu hem memnun olduklarını hemde çok can yakıcı bir şey olduğunu söylüyorlar açıkçası biraz gözüm korktu :)

:)) evet canınız yanıyor, özellikle çene bölgesi acıyor ama sabrediyorsunuz, güzelleşmek ve kendimizi daha iyi hissetmek için buna katlanılıyor :) ama herkesin ağrı eşiği farklıdır, belki sizin canınız fazla acımayabilir.

canım acaba sende hormonal bozukluk mu var ki önce ona baktırmalısın..eğer tedavi olmadan epilasyona gidersen tekrar çıkabilirler tatlım..

canım bende epilasyona gidiyorum ama iğneli değil..merak ettiğim iğneli daha mı etkili kaç seansta bitiyor genel olarak yüz bölgesi?

canım bende epilasyona gidiyorum ama iğneli değil..merak ettiğim iğneli daha mı etkili kaç seansta bitiyor genel olarak yüz bölgesi?

işin açıkçası ben bir dönem bıyık ve çene bölgesi için iğneli epilasyona gitmiştim, fakat düzenli değil aklıma estikçe gidiyordum,sonrasında da tüm vücüt için lazer epilasyona başladım, bu yüzden de çenemde çıkan tek tük tüyü de lazer epilasyonda aldırıyorum yani üşengeçlikten bir de çenemde bir kaç tane olduğu için ayrıca yüzüme iğneliye gitmedim, ama sadece yüz için gidecekseniz lazer epilasyon yaptırdığım kız bile yüz için iğneli en iyisi dedi, ben sonuna kadar gitmediğim için o nedenle ne kadar sürede bitiyor o konuda sana yardımcı olamıyacağım.

canım acaba sende hormonal bozukluk mu var ki önce ona baktırmalısın..eğer tedavi olmadan epilasyona gidersen tekrar çıkabilirler tatlım..

açıkçası bu konuda hiç bir fikrim yok ama umarım dediğin gibi bir şey çıkmaz ama neden böyle bir şey düşündün acaba fazla tüy olduğu içinmi

sağolasın..bende suanda epilasyondan memnunun iğneliye cesaret edemeyebilirim zira normali bile canımı yakıyor :)

açıkçası bu konuda hiç bir fikrim yok ama umarım dediğin gibi bir şey çıkmaz ama neden böyle bir şey düşündün acaba fazla tüy olduğu içinmi

evet normal olmayan tüylenme çünkü özellikle boyun bölgesinde çıkması hormonal bozukluğun göstergesi..
bence bi doktora görün kan testinde belli olur inşallah yoktur canım..sonra epilasyon veya tüy dökücü krem tarzı şeylerle halledebilirsn..

hm anlıyorum çok çok çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldun gerçekten :))))))

ben lazere gittim 2 sene bitti sandim 5 ay sonra falan cikmaya basladi tekrar.sonra bioder falan kullandim yuzumu aldiktan sonra o da alerji yapti yuzum sivilce doldu.zaten bi ise de yaramadi.simdi igneli epilasyona gidiorum.cok memnunum.lazerden daha az aci hissediosun.yani herkesin aci esigi farkli.ama cidden dayanilmicak bi acisi yok.senin yuzundekiler bi islem gormemis sanirim.o yuzden daha cabuk biter senin ki.igneli kesin cozummus yaptiranlar oyle soyluyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…