• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen birisi biLgiLendirsin.. anLayanLar tecrübesi oLanLar burayA ÇöksüN..

HaLimeduyar

Burada bari kadinLar hic bisi iciN yargiLanmasin😖
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
16
7
1
32
Eweett..Benim 3bucuk ayLik bir bebegiM war.. adet oLamiorum 34 gün oLdu gecikmem yani oLmadim ve yeniden döngüm geLdi ve yine oLmadim bu normaL mi.. eskiden kistik owerim wardi hamiLe kaLinca gectigini söyLedi doktorum ve ara ara sanciLarim war.. jinekoLoji ye gittim kistiMin oLmadigini süt ün koruyabiLeceini soyLedi ve bu arada kaN testi yapti emin oLmak icin haMiLe de diiLim yaNi...cewap Lar Lütfen kizLar bekLiorum We simdiden tesekkür esioRumm..😘😘🤗

Tek bir soru: Neden böyle harfler büyüklü kücüklü? 🤦🏻‍♀️
Konuyla ilgiki bilgim yok ama doğum yeni yapmış sayılırsınız hemen düzen oturmayabilir. Ama süt filan korumuyor yani. Siz kendinizi koruyun.

Eweett..Benim 3bucuk ayLik bir bebegiM war.. adet oLamiorum 34 gün oLdu gecikmem yani oLmadim ve yeniden döngüm geLdi ve yine oLmadim bu normaL mi.. eskiden kistik owerim wardi hamiLe kaLinca gectigini söyLedi doktorum ve ara ara sanciLarim war.. jinekoLoji ye gittim kistiMin oLmadigini süt ün koruyabiLeceini soyLedi ve bu arada kaN testi yapti emin oLmak icin haMiLe de diiLim yaNi...cewap Lar Lütfen kizLar bekLiorum We simdiden tesekkür esioRumm..😘😘🤗
Benim bildigim dogum sonrasi 1 yila kadar adet olmama veya düzensiz olma yasanabiliyor. Eltimin 5 aylik bebegi var doğumdan snra hic adet olmadi daha

Benim bildigim dogum sonrasi 1 yila kadar adet olmama veya düzensiz olma yasanabiliyor. Eltimin 5 aylik bebegi var doğumdan snra hic adet olmadi daha
Bu normaL bişi yani diiL mi..?icim rahat oLmaLi mi sence 1 kizim daha war ama onda hic böyLe bisi Le karsiLasmamistim bn😖

1 yaşında kızım var 6 ay dolduktan sonra hasta oldum sonra da düzenli olmuyor zaten emziriyorsan normal bi durum

Tek bir soru: Neden böyle harfler büyüklü kücüklü? 🤦🏻‍♀️
Konuyla ilgiki bilgim yok ama doğum yeni yapmış sayılırsınız hemen düzen oturmayabilir. Ama süt filan korumuyor yani. Siz kendinizi koruyun.
Huyy biraz bekarLikdaN kaLma deistiremiorum maaLeseff😉😂 süt koruMa hurafe dimi söyLenti yani

Doktor normal dediyse endiselenme dogum sonrasi 1 yila kadar olmamayı veya düzensizlikleri normal olarak goruyorlar
Ayy yAa ouff icimi beni anLayanLar rahatLatabiLirdi ancaK çOookk tesekkür eserim saoLasin..

1 yaşında kızım var 6 ay dolduktan sonra hasta oldum sonra da düzenli olmuyor zaten emziriyorsan normal bi durum
Yaa bana iLk basta doktorum normaL diiL demisti çünki ben iLk basta 2 kere oLdum sonra oLamadm.. sürekLi oLmadysan normaL ama oLup da oLmamak normaL diiL demisti bide sanciLarim da oLunca korkum ondan yani

Sogan kürü kuLLan dioLar fakat ne kadaR dogru emziriyorum yA onu biLmiorum iste..🤔
O pco olanlar yapıyo onu. Hormonları düzenleyen rahmi temizleyen bi sey. Ama sen doğurmuşsun zaten. Doktorun dediğinden başka ıvır zıvır deneme belki zararı olur.

Yaa bana iLk basta doktorum normaL diiL demisti çünki ben iLk basta 2 kere oLdum sonra oLamadm.. sürekLi oLmadysan normaL ama oLup da oLmamak normaL diiL demisti bide sanciLarim da oLunca korkum ondan yani
Bende 6 ay boyunca hiç olmadım 6 ay da dğzensiz oldum ve en son 1 hafta arayla ve kanama rengim çok koyulaşınca doktora gittim rahim kalınlığımın çok artığını proklatin seviyemin yükseldiğini ve içerde aşırı derece kan biriktiğini söyledi 35 yaş altında olduğum için kürtaj önermedi şuan ilaçla tedavi oluyorum benim kızım sürek li emiyor bu da çok fazla etkiliyormuş

O pco olanlar yapıyo onu. Hormonları düzenleyen rahmi temizleyen bi sey. Ama sen doğurmuşsun zaten. Doktorun dediğinden başka ıvır zıvır deneme belki zararı olur.
Dimi herkez bisi dio tecrube oLunca diip yapistirioLar bide😒 Oouff bazen ne yapacagimi sasiriorum bnde

Ben 14 yaşında facebookta paylaşım yaparken böyle yazardım ergen gibi yani 😂
Süt falan korumaz, sen kendini koru bence.
Koruyor diyenlerin çoğu emzirmeyi bıraktı hamile kaldığı için.

1.5 yıl adet olmayan vaR

3.5 ay ne ki

ben tam 6 ay sonra adet olmuştum ,
hamıle kalırmıyım diyede hiç düşünmemişim şimdi fark ediyorum da :KK70:
İLk zamanLar oLmamissin ya ondaN doLayi sikintim Cinim..bende korkmustum kac kere test yaptim biLmiorum☺🤣

Back