Lütfen birileri yorum yapsin yardimci olsun bana

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
ilk öncelikle merhaba derdim su ben regl oldugumda yani her adet oldugumda karnim cok agriyor tek careyi sicak suda buluyorum yani bacaklarimin arasina ve göbegimin üzerine sicak su koyuyorum saatlerce orda duruyor.Ancak bu sekilde agrim hafifliyor,acaba bunun ileride bir zararini görürmüyüm yani birisi demisti cocugun olmaz ileride filan diye bilgisi olan varsa beni aydinlatsin lütfen cok korkuyorum sicak suyu bacaklarimin arasina ve göbegime koysam sicak sunun bir zarari olur mu ? bana yardim edebilecek olan var mi lütfen,bu aralar bir de psikolojik olarakta rahatsiz etmeye basladi bu durum beni cok korkuyorum acaba sakincasi var mi yok mu bunu ögrenmek istiyorum lütfen yardimci olsun birileri beni aydinlatsin simdiden herkese cok tesekkür ederimmm

canım, öncelikle geçmiş olsun. sıcak su rahatlatır, ama damarları genişleteceğinden kanamanı arttırabilir. bence eğer bu kadar şiddetli ağrıların oluyorsa bir doktora gözükmelisin, aşırı ağrının sebebi bulunabilinir belki.

cok tesekkür ederim su an almanyadayim ve burda herkesin bir ev doktoru oluyor burda benim ev doktorum izinde yani tatil yapiyor su an o yüzden su an gidemem gercektende sicak su cok rahatlatiyor ama birisi sicak su koyma ileride bebegin olmaz filan gibisinden laflar diyince korkmaya basladim hatta baya üzülmeye basladim hani cok cok asiri olmasada yataktan kalkamayacak kadar agrim oluyor adet oldugum ilk gün ve ertesi gün aksama kadar yani toplam iki gün sonrasinda agrim geciyor mesela dün agrimaya basladi bugün aksama kadar su an cok ama cok az bi agri hissediyorum onun disinda hic bir sey yok insallah sicak sunun ileride bir zararini görmem

buscopan iyi gelir adet sancılarına benim bi tanıdıgında oyle olurdu bekarken sıcak su torbalarıyla gezerdi suan cocuguda var ben daha yeni duydum cocuk olmaz falan..

Son düzenleyen: Moderatör:
buscopan iyi gelir adet sancılarına benim bi tanıdıgında oyle olurdu bekarken sıcak su torbalarıyla gezerdi suan cocuguda var ben daha yeni duydum cocuk olmaz falan..

cok tesekkür ederim yorumlarinizi benden esirgemediginiz icin cok zor bir durummus bu yaaa simdi icim rahatkadi cocugu var diyince bi kac kisiden duydum sicak su koymuyorum daha bugün söylediler sicak su koyma diye bende hemen buraya yazmak istedim icim biraz daha rahatladi napayim baska türlü azalmiyor agrim

geçmiş olsun canım sakın kafanı takıp psikolojini sakın bozma ben ilk adet olduğumdan beri sancılı olurum 27 yaşındayım 13 yaşında ilk adet oldum ö günden beri hep sancılı olurum su torbasını ayaklarının altına koy daha çabuk etkisini görürsün istersen bacak aranada koyabilirsin arada bisey olmaz bu arada insanlar hep böyle şayler söyler kafana takma çocuğunun olmama sebebleri başka şeyler olur sıçak suyu koydun diye olmaz anlıycan için rahat etsin banada doktorlar söylemişti su torbası kullanmamı kısacası çekmeyen bilemez istersen bi doktora sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…