Lütfen biraz motivasyon!!

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Merhaba kızlar. Kaç gündür diyete başlamak için niyetleniyorum. Ama öğle vakti olmadan bozuyorum diyeti. Aslında safra kesesi rahatsızlığı var. Çok baharatlı çok yağlı ve abur cubur yememeliyim. Ama kendime hakim olamıyorum. Bu durum bakımsız olmama da sebep oldu. Daha bakımlı fresh orta kiloda olmak için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Allah tabi hepimize sağlık afiyet versin. Ama biraz da dikkat ve çaba istiyor.

Boyun kaç kaç kilosun hedef ne

Bende bı kaç gündür artık yeter dedim ve başladım. Aslında gıydıgım bır kaç gomlegın kolu dar gelınce karar aldım artık. Suan ıcın ıyıyım. Mısal ptesi Perşembe oruç tutuyorum mübarek aylardayız diye onun bıle katkısı oluyor ertesi günü daha rahat gecırıyorum. Mide alışmaya başlıyor yavaş yavaş.

Bende bı kaç gündür artık yeter dedim ve başladım. Aslında gıydıgım bır kaç gomlegın kolu dar gelınce karar aldım artık. Suan ıcın ıyıyım. Mısal ptesi Perşembe oruç tutuyorum mübarek aylardayız diye onun bıle katkısı oluyor ertesi günü daha rahat gecırıyorum. Mide alışmaya başlıyor yavaş yavaş.
Canım inan benim neredeyse hiçbir kıyafetim olmuyor. Ben de bi ciddiyetle başlasam iyi olacak.

Benim kızda her Pazartesi diyete başlayıp okul dönüşü bozar.
Ben yıllardır beceremedim zaten.
Çözümü bilen söylesin.

Aynı dertten ben de muzdaribim, boyum kısa olduğu için 1 kg bile alsam belli oluyor, hep istahliydim, evlendikten sonra da yavaş yavaş kilo almaya devam ettim. Daha çocuk yok ama sanki 3-4 aylık hamile gibi göbeğin ve yapısal basenlerim var. En az 4-5 kilo vermeliyim ama hiç iradem yok, eşim yerken ben kendimi aç birakamiyorum :( sabahları limonlu su içmek dışında hicbisey yapmıyorum..

Benim de moral ve motivasyona ihtiyacım var boy 1.60 kilo 65 artık psikolojimi de bozmaya başladı bu durum bir ileri iki geri

Back
X