• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir fikir verin

Rabiakfn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
16
3
1
23
Normalde asla regl gecikmesi yaşamam ama 5 gündür regl olmuyor bazı hamilelik belirtileri de var idrar testi yaptım 3 4 gün önce negatifçıktı kan verdim 2 gün önce 1.20 cıktı hamilesin veya değilsin diyemem dedi doktor haftaya tekrar gel dedi ne yapmam lazim sizce hamile miyim çok stresli zaten beklemek

Normalde asla regl gecikmesi yaşamam ama 5 gündür regl olmuyor bazı hamilelik belirtileri de var idrar testi yaptım 3 4 gün önce negatifçıktı kan verdim 2 gün önce 1.20 cıktı hamilesin veya değilsin diyemem dedi doktor haftaya tekrar gel dedi ne yapmam lazim sizce hamile miyim çok stresli zaten beklemek
Geç döllenme olabilir canım bekle bence

Maalesef beklemekten başka çare olmuyor bazen ben de gecikme yasamadigim halde yaşadığım zamanlar oldu her şeyin başı stres

Back