- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
- Konu Sahibi Masalruya6
-
Canim direkt sariya boyarsan turunculasir zaten. Koyu bi renge boyasan kapanir ama yikadikca alttaki rengin yansimasi gorunur bence. Dedigi gibi resim eklesen daha net bisey söylenebilirMerhaba kızlar ben ilk defa saçlarımı boyadım bir anda kum sarısıydı boya ama bende kızıla benzer değişik bir renk oldu şimdi saçlarıma bakamıyorum bile yakışmadı beni kapattı ne öneririsiniz siyaha boyasam nasıl olur? bu arada ten rengim açık, beyaz diyen de var ama süt beyazı değilim daha sarımtrak bir beyaz ten rengim. Saçlarımın rengi kumraldı. hangi renk daha çok yakışır sizce açık tenlilere . Şimdiden çok teşekkür ederim.
Canim bence cok tatli bi renk olmus ya. Hem ac boya derdinde olmaz direkt boyarsin. Benim de dibim bu renk uclara dogru sari. Ama begenmediysen kumral falan boyasan kapanir 7 6 numaralara inersen koyulur kapanirMerhaba kızlar ben ilk defa saçlarımı boyadım bir anda kum sarısıydı boya ama bende kızıla benzer değişik bir renk oldu şimdi saçlarıma bakamıyorum bile yakışmadı beni kapattı ne öneririsiniz siyaha boyasam nasıl olur? bu arada ten rengim açık, beyaz diyen de var ama süt beyazı değilim daha sarımtrak bir beyaz ten rengim. Saçlarımın rengi kumraldı. hangi renk daha çok yakışır sizce açık tenlilere . Şimdiden çok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 2284068
Nasıl boyanıyor koyu sac sariya peki? Açıcı ile dimiCanim direkt sariya boyarsan turunculasir zaten. Koyu bi renge boyasan kapanir ama yikadikca alttaki rengin yansimasi gorunur bence. Dedigi gibi resim eklesen daha net bisey söylenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?