• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir çözüm saçlarım !!!

Masalruya6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
1.252
1.692
53
Merhaba kızlar ben ilk defa saçlarımı boyadım bir anda kum sarısıydı boya ama bende kızıla benzer değişik bir renk oldu şimdi saçlarıma bakamıyorum bile yakışmadı beni kapattı ne öneririsiniz siyaha boyasam nasıl olur? bu arada ten rengim açık, beyaz diyen de var ama süt beyazı değilim daha sarımtrak bir beyaz ten rengim. Saçlarımın rengi kumraldı. hangi renk daha çok yakışır sizce açık tenlilere . Şimdiden çok teşekkür ederim.

bu şekilde kimse yorum yapamaz ki, fotoğraf falan ekleyin gözlerinizi kapatıp. Ona göre fikir versin anlayanlar

Merhaba kızlar ben ilk defa saçlarımı boyadım bir anda kum sarısıydı boya ama bende kızıla benzer değişik bir renk oldu şimdi saçlarıma bakamıyorum bile yakışmadı beni kapattı ne öneririsiniz siyaha boyasam nasıl olur? bu arada ten rengim açık, beyaz diyen de var ama süt beyazı değilim daha sarımtrak bir beyaz ten rengim. Saçlarımın rengi kumraldı. hangi renk daha çok yakışır sizce açık tenlilere . Şimdiden çok teşekkür ederim.
Canim direkt sariya boyarsan turunculasir zaten. Koyu bi renge boyasan kapanir ama yikadikca alttaki rengin yansimasi gorunur bence. Dedigi gibi resim eklesen daha net bisey söylenebilir

Güzel olmuş akar bu boya zaten açılır ,aspirinli c vitamini kırıp iyice ezip karıştırın şampuanı öyle yapın akıtır

Merhaba kızlar ben ilk defa saçlarımı boyadım bir anda kum sarısıydı boya ama bende kızıla benzer değişik bir renk oldu şimdi saçlarıma bakamıyorum bile yakışmadı beni kapattı ne öneririsiniz siyaha boyasam nasıl olur? bu arada ten rengim açık, beyaz diyen de var ama süt beyazı değilim daha sarımtrak bir beyaz ten rengim. Saçlarımın rengi kumraldı. hangi renk daha çok yakışır sizce açık tenlilere . Şimdiden çok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 2284068
Canim bence cok tatli bi renk olmus ya. Hem ac boya derdinde olmaz direkt boyarsin. Benim de dibim bu renk uclara dogru sari. Ama begenmediysen kumral falan boyasan kapanir 7 6 numaralara inersen koyulur kapanir

Siyah olmaz da ben her ten rengine koyu kestaneyi yakıştırıyorum. Daha açık tenli gösteriyor.

Back