lütfen bir bakın

seabeel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
90
0
50
selam arkadaşlar,benim bu ay adetim 3 gün gecikti...ki,hiç sekmez ve 29 günde düzenli bir seyir izler.
böyle olunca,3cü günü idrar testi yaptım ve negatif çıktı derken öğleden sonra adetim başladı hemde yoğun olarak.dün aşırı ağrımdan dolayı 2kere fenalık geçirdim.bugünde hiç tık yok...yalnızca kasıklarımda ve rahim de ağrım var.
size soracağım şey adet gecikmesi yaşayıpta akabindeki aylarda hemen gebelik yaşayan oldumu...sık duyduğum birşey var güya adet sekmesi vucudun kendini gebeliğe hazırlaması olabiliyormuş yani "yerini temizliyor"da deniliyor...:uhm:bunu yaşayanınız yada çevresinden görenler varmı kızlar,yorumlarınızı bekliyorum :))

saol canım inş öyledir 6 ay nedirki beklerim ben, bu çocuğu 4 senedir bekliyorum çünkü...çok tedavi gördüm ilaçlar bünyemi altüst etti aşılama çatlatma vs vs...1 senedir bıraktım doktor olayını çok yıprandım çünkü...tüp bebek kaldı bir tek ama sonuçta bize konulan teşhisde sebebi olmayan infertil diye geçiyor

bu arada "kopuz" allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :ecrin_bebek:

güzel dileklerin için saol canım,darısı tüm isteyenlere ama önce hayırlıysa tabii...inan artık eskisi gibi takmıyorum kafama ama bu "tez" ümit oldu bana işte...arada dışardan takip ediyorumdum burayı,hepimizin acıları umutları hep aynı...bugün bu soruyla aranıza katıldım dediğim gibi kişilerin kendilerinde yada çevresinde yaşayanlar varmı bir öğrenmek istedim yerimseniben

Son düzenleme:
X