lütfen bir bakın yardım

Eylxuxl_ce

Kızım ve Oğlum
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
661
4
Arkadaşlar merhaba ben 10 haftalık hamileyim bugun doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu cıktı doktor ilaç yazmadı bol su iç ve istirahat et dedi.Tamam su içmeyi anladımda neden istirahat et dedi o kafama takıldı.Bu haftalarda idrar yolu enf. geçireniniz oldumu.Bebeğimide kontrol etti sağlıklı bir şeyi yok dedi. Daha sonra cıktım tahlili yaptırdım tahlil sonucunu getirdiğimde bol bol su iç ve istirahat et dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için mi istirahat et dedi cunku bazen ateşimde cıkıyor. Yoksa dusuk tehlikesi falanmı gordu acaba ama gorse soylerdi değilmi arkadaşlar.

Geçmiş olsun..Evet bol bol su içmelisin.Bazen ilaçta verebiliyor doktorlar.
Yat hiç kalkma dememiş.Kötü bir şey olsa sana söylerdi cnm.
ıçin rahat değil ise arayı sormalısın..
Ama bence Dinlen biraz falan demek istemiştir.

canım bebeğin iyi demiş.bu seni rahatlatsın.ben de ne zaman doktora gitsem bisürü şey söyledikten sonra her seferinde istirahat et derdi.takma bence.stres yapma rahat olopuyorumnanaktan

canım allah korusun.kötü bir şey olsa söylerdi dr.saklamazki .sen dikkat et kendine.istarahat et.bu arada bende 10 haftalık hamişim.ne güzel.senin sıkıntıların nasıl.bulantı felan.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için içim nasıl rahatladı anlatamam oyle pimpirik biri oldum cıktımkı doktorumda bıkacak artık elimden ..Pembe düşler mide bulantım biraz gecmiş gibiydi ama bu enfeksiyonla tekrar başladı ben fazla birşey yiyemiyorum canım hiçbirşey istemiyor ınan ilk haftalarda lekelenmem vardı ama cok sukur o gecti başkada bir sıkıntım yok suan su enfeksiyonda gecse inşallah senin nasıl geciyor varmı sıkıntıların

Barzey sen doktormussun tahlil sonucum her sahada 2 - 3 lokosit 7 - 8 epitel ve az bakteri goruldu diyor..Nasıl sence

canım benim sonuçlarımla neredeyse aynı seninkilerde.banada aynılarını söyledi doktorum.ilaç vermiyor ama yıpratmasın diyede dinlen diyor bence.bişey görse söylerdi.üzme kendini boşyere.

o haftalarda ilaç vermek istememiş olabilir
ama bende anlamadım açıkçası enfeksiyona istirahat ne alaka
bende geçirdim enfeksiyon fitil antibiyotik kullanıdm 24. haftamdan sonra

10 haftalık hamıleyım ve ıdrar yolları enfeksıyonu nedenıyle ılac kullanıyorum. ama son kontrolumde ılacı kestık bol su ve ıstırahat dedı doktor. endıselenme canım bol bol su ıc ılac kullanmanı gerektırecek kadar ılerlemeden ıdrar yoluyla enfeksıyonu vucudundan atarsın.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için içim nasıl rahatladı anlatamam oyle pimpirik biri oldum cıktımkı doktorumda bıkacak artık elimden ..Pembe düşler mide bulantım biraz gecmiş gibiydi ama bu enfeksiyonla tekrar başladı ben fazla birşey yiyemiyorum canım hiçbirşey istemiyor ınan ilk haftalarda lekelenmem vardı ama cok sukur o gecti başkada bir sıkıntım yok suan su enfeksiyonda gecse inşallah senin nasıl geciyor varmı sıkıntıların

canım çok normal pimpiriklenmen inan.büyüdükçe bende öyle oluyorum.miniğim için endişeleniyoruz.benim mide bulantılarım aynı.biraz aç kalıyım başlıyor hemen.özellikle sabahları.

idarar olu enfeksiyonu galiba erken doğuma sebep oluyor seninde daha yeni olduğundan istirahat et demiştir dr.un şuan bende yaşıyorum bunu ve 27+3 tek bi ilaç kullandım yarın gene tahlil yapılcak devam ediyosa antibiyotik vericek dr.um ama biliyorum hala devam ediyo çünkü nekadar su içsemde idrar rengi hep koyu çıkıyo şuan

Barzey sen doktormussun tahlil sonucum her sahada 2 - 3 lokosit 7 - 8 epitel ve az bakteri goruldu diyor..Nasıl sence

canım bol su ile halledebilirsin merak etme.. benim 26.haftamda bol bakteri çıktı epitel lokositleri tam hatırlamıyorum ama onlarda yüksekti sanırım.. antibiyotik vermişti ama içemedim çok kusturdu beni.. daha sonra bakteri söktürücü bi ilaç verdi.. ama tabiii ki en önemlisi bol su içmek.. senin bakteri oranın az çıkmış.. bol sıvı al birkaç hafta içinde geçecektir.. bebeğe bi zararı yokmuş ama tabii gecmez ve ilerlerse keseyi zayıflatıp su sızmasına sebep oluyormuşş.. BOL BOL SU... geçmiş olsun canım

ya korkutmak değildi amacım ama ben öyle biliyorum isterseniz sizde gebelikte idrar yolu enfeksiyonu diye nette bi araştırıp okuyun lütfen

bende de tuvalete çıktığımda yanma oluyordu test yaptırmadan günde 3-3.5 litre su içtim
sonucum iyi çıkmıştı sanırım bol su içince kendiliğinden geçmişti.
sana da geçmiş olsun....

arkadaşlar bunu 18. haftamda bende yaşadım yanma ve uyuyamama 2 dk bir idrara çıkma ve en son kan gelmişti idrarımdan tam idrar tahlili oldum ve durum berbattı ne aarsan var dedi drum ve korkuttu beni.
4 günlük detoks uyguladık

günde 3 litre su içtim en az olmak şartıyla
antibiyotik kullandım 6 saatte 1 dört gün boyunca
1 çay kaşık karbonatı 1 çay bardağı suyla birlikte içtim hergün
c vitamini ilacı veya hergün postakal limon en c vitamini bol meyvelerden yedim bol 1 limon 1 portakal
genital bölge temizleyicisi kullandım hergün bunu hamiellik boyunca kullanalım lütfen tekrar etmesini engelliyor enfeksiyonun çünkü akıntımızın çok oluşundan mikrop çoğalıyor orada

bunu yaptım 4 gün boyunca süper çıktı ilaç olmadan diğerlerini yapabilirsiniz arkadaşlar bana duacı olucaksınız ayaklarınızıda sıcak tutun bu arada

eğer drum bunların geçirmediğini düşünürsem yatırıcam ağır dozda iğne antibiytik uyguluycam 1 hafta demişti şükür gerek kalmadı gerçekten enfeksiyon erken doğum getirebiliyor dikkat etmek gerek acemiliğimize denk geliyor ama yukardaki yazdıklarımla korunabiliriz ama geçmiyorsa lütfen drunuzdan antibiyotik isteyin çünkü böbreklerimize bile sarıyormuş zamanla intihap

aha bendede çıktı banada bol su dediler istirat demediler

Bende yeni tahlil yaptırdım.Dün sonuçları aldım.Lokosit 117 çıkmış yani idrar yolu enfeksiyonum var ama ne yazık ki doktorum tatilde haftaya çarşamba randevum var ama nasıl geçecek günler bilmiyorum.Endişelendim yaaa.Birşey olur mu o zamana kadar acaba.Değer çok mu yüksek bilen var mı.

X