Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişeyden hakkını vererek zevk alamama
Sürekli gergin olma bağırma
Heyecanlanınca çarpıntı kalbim boynumda atıyormuş hissi
Sanki bir şey olacakmış ve hastalanacakmışım ve çocuğuma bakamayacakmışım hissi
Zihnimde bulanıklık
Goğsumun ortasına oturan sıkıntı
Aldığım nefesin yetmeyecekmiş gibi gelmesi
Arkadaşşlar uzun zamandır bazı sıkıntılarım vardı ama bu yazdıklarımı son bir haftadır yoğun hissediyorum ve ne olduğu konusunda çok tedirginim panik atak olmak istemiyorum sizce bunlar neyin belirtisi olabilir panik atak olanlar panik atak gün geçtikçe ilerliyor mu
Hormon için tahlil verdim bugün sonucu aldım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor 1.06 tsh çıktı9
acil şifalar dilerim komşunuza da sizde. yavrucuk çok küçük değilse kafanızı meşgul edecek bir uğraşı edinmenizi tavsiye ederimYorumlar için sağolun inşallah geçici bir durumdur beni en çok rahatsız eden şey zihindeki bulanıklık yani ellerime ustume başıma aynada yuzume bakıyorum sanki bir perde arkasından goruyormuşum hissi oluyor. Sıkıntı yaratacak bir durumum yok aslında Allah'ıma bin şukur evim arabam beni seven bir kocam dünyalar güzeli bir kızım var sadece komşum meme kanseriyle mücadele ediyor onun geçtiği bu sureç yaşadıkları beni derinden etkiliyor sanırım ona bağlıyorum Allah şifa bekleyen butun kullarına içindede bizlere şifa versin inşallah