lutfen bir bakın ne olabilir?

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
102
Puanlar
323
A

Son düzenleme:
bence uzman bir kişiden yardım almalısınız. bir psikoloğa görünün derim. ilerlemeden durdurabilirsiniz.

panik atak değil ama panik bozukluk olabilir,
depresyon olabilir,
troid hormonlarından kaynaklanabilir

doktora git troid tahlili için kan ver.. sonuç normal ise psikolog a danış

geçmiş olsun..

Hormon için tahlil verdim bugün sonucu aldım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor 1.06 tsh çıktı9

Bişeyden hakkını vererek zevk alamama
Sürekli gergin olma bağırma
Heyecanlanınca çarpıntı kalbim boynumda atıyormuş hissi
Sanki bir şey olacakmış ve hastalanacakmışım ve çocuğuma bakamayacakmışım hissi
Zihnimde bulanıklık
Goğsumun ortasına oturan sıkıntı
Aldığım nefesin yetmeyecekmiş gibi gelmesi

Arkadaşşlar uzun zamandır bazı sıkıntılarım vardı ama bu yazdıklarımı son bir haftadır yoğun hissediyorum ve ne olduğu konusunda çok tedirginim panik atak olmak istemiyorum sizce bunlar neyin belirtisi olabilir panik atak olanlar panik atak gün geçtikçe ilerliyor mu

spor yapmanızı, temiz havada yürümenizi öneririm. eğer işe yarıyorsa her gün deneyin. ben ancak böyle rahatlıyorum :) eğer işe yaramazsa bir doktora görünmekte fayda var. en azından aklınıza kötü düşünceler getirmezsiniz.

Hormon için tahlil verdim bugün sonucu aldım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor 1.06 tsh çıktı9

o halde ;
geçici bir sıkıntı halinde olabilirsiniz, mutsuz yada monoton bir dönemde olabilirsiniz, depresyonda olabilirsiniz, ve son ihtimal panik bozukluk yaşıyor olabilirsiniz.. panik bozukluk panik atak değildir..

psikoloğa danışın.. hemen ilaca yönlendiren doktorlardan şimdilik uzak durun.. tedavi şekliniz öncelikle ; altta yatan sebeplerin bulunması ve bu sebeplerin giderilmesi şeklinde olmalıdır.. sıkıntı ve korkularınızı anlatmanız sizi büyük ölçüde rahatlatacaktır

geçmiş olsun

Yorumlar için sağolun inşallah geçici bir durumdur beni en çok rahatsız eden şey zihindeki bulanıklık yani ellerime ustume başıma aynada yuzume bakıyorum sanki bir perde arkasından goruyormuşum hissi oluyor. Sıkıntı yaratacak bir durumum yok aslında Allah'ıma bin şukur evim arabam beni seven bir kocam dünyalar güzeli bir kızım var sadece komşum meme kanseriyle mücadele ediyor onun geçtiği bu sureç yaşadıkları beni derinden etkiliyor sanırım ona bağlıyorum Allah şifa bekleyen butun kullarına içindede bizlere şifa versin inşallah

Yorumlar için sağolun inşallah geçici bir durumdur beni en çok rahatsız eden şey zihindeki bulanıklık yani ellerime ustume başıma aynada yuzume bakıyorum sanki bir perde arkasından goruyormuşum hissi oluyor. Sıkıntı yaratacak bir durumum yok aslında Allah'ıma bin şukur evim arabam beni seven bir kocam dünyalar güzeli bir kızım var sadece komşum meme kanseriyle mücadele ediyor onun geçtiği bu sureç yaşadıkları beni derinden etkiliyor sanırım ona bağlıyorum Allah şifa bekleyen butun kullarına içindede bizlere şifa versin inşallah
acil şifalar dilerim komşunuza da sizde. yavrucuk çok küçük değilse kafanızı meşgul edecek bir uğraşı edinmenizi tavsiye ederim

Kaygı bozukluğu teşhisi kondu arkadaşlar şimdi ilaç kullanıyorum

geçmiş olsun, bence ilaç kullanmak yerine iyi bir psikologtan yardım alsanız daha iyi olurdu diye düşünüyorum. İlaç geçici çözüm olacaktır.

Bende de buna benzer belirtiler vardı birkaç yıl önce depresyon başlangıcı dendi çok şükür ilaçlarla atlattım. Geçmiş olsun.

Canm bendede aynisi var bazen bebegme yanstp pismn oluyorum kucucuk bebegme bagryrm gecmiyo iste offf offf

Back