• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir bakarmısınız kızlar ?

sibeluA

Prensesim Geliyoooor
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
761
786
53
36
Merhaba bayanlar.
Size bi soru sormam lazim.
Benim adetim 3 gun gecikti.
Arada adet agrisi gibi geliyoe geciyor.
Bu agrilar eger bebek varsa kac gun devam eder? Ne kadar surer de sonra kesilir?
Hamiş arkadaslar daha iyi bilir gerci. Bilgisi olan paylasabilirmi?
Benim her adet donemime yakin akintilarim gelirdi. Bu sefer kupkuruyum ve gogus uclarim koyu renkte ve belirginlesmis cogu zaman.
Kabizlik da var.
Arada karnimda pıt pıt atmalar oluyor
Bunlarda belirti olabilirmi?

kızzzzzzz nıye test yapmıyorsun :)) rastgele gördum senı . nasıl dayandın.
Kuzuuummmm nasilsinnn :)))
Yapmicam yaaa. Yine olmazsa diyee korkuyorum ama sanki bu sefer baska gibi yaa:)
Pazartesiye kadar olmazsam kan vericem bebisim

Kuzuuummmm nasilsinnn :)))
Yapmicam yaaa. Yine olmazsa diyee korkuyorum ama sanki bu sefer baska gibi yaa:)
Pazartesiye kadar olmazsam kan vericem bebisim
olmustur ya neden olmasın. elbet bızde bır gun kalacagız =)
ben bu aksam tatıle gıdıyorum. 1 hafta sonra ancak gırerım canım. ıyı haberlerını okurum ınsallah gelınce

olmustur ya neden olmasın. elbet bızde bır gun kalacagız =)
ben bu aksam tatıle gıdıyorum. 1 hafta sonra ancak gırerım canım. ıyı haberlerını okurum ınsallah gelınce
Ooohhhh ne guzell yaaaaaaa. Benide goturrrr aş eriyorum tatile :))) ama gidemicez biz. Bol bol eglen stres at canim.
Bu arada faceden ekleşelim. Mesaj atiyorum sana

Ooohhhh ne guzell yaaaaaaa. Benide goturrrr aş eriyorum tatile :))) ama gidemicez biz. Bol bol eglen stres at canim.
Bu arada faceden ekleşelim. Mesaj atiyorum sana
tamam canım. valla bızımkıde cok ani oldu. carsamba karar verdık bu aksam gıdıyoruz. yoksa bu sene kalmıstık.

tamam canım. valla bızımkıde cok ani oldu. carsamba karar verdık bu aksam gıdıyoruz. yoksa bu sene kalmıstık.
En iyisini yapmissin canim benim.
Hersey daha iyi olucak belkide.
Denizin tadini cikarr ohh mis

Back