lütfen bir bakar mısınız

tatlxix-kxixss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
44
0
çenemde neredeyse 2 senedir durmadan siyah nokta çıkıyor günde en az dört kez yüzümü sabunluyorum sabunladığımda ilk bir saat çok kuru hatta dudaklarım bile soyuluyor gibi bir kuruuluk oluyor .
sivilcelerle fazla uğraşmıyorum özenle temizliyorum bazen krem de kullanıyorum sivilce kremi bi fayda göremedim en sonunda sıktım siyah noktaları ve durmadan sabunluyorum yine çıkıyor ne yapabilirim????????

şimdiden çok tşkler:1hug::1hug::1hug: başka yerde hiçbirşey yok birtek çenemde
çok çok tşkler

ben sıktıkca daha da coğalır diye biliyorum tabi hijyenik bi sekilde davranmazsan... clean clear serisini denedin mi hiç?faydası olabilir cünkü bi arkadasımın burun ve cevresindeki siyah noktaları neredeyse tamamen gecti

canım sıkmamaya çalışsan iyi olur aynı dert benimdede var
neyapıcağımı bilemiyorum ama cildini hep sabunlayıp ve kurutman iyi bişey değil
iyi ve cildine uygun bir krem almalısın
hem siyah noktalardan arındırır hemde cildinin yağ düzeyini oranlar
cilt uzmanı sana yardımcı olur öptüm

evt de kapatmayı bilmiyorum diğer konu açılmadı diye bunu açtım bide clean and clear var ama yaramıyor işe krem de çok denedim
bir arkadaş kimyasallar yerine sabunla çıkar dedi onu dinliyorum bilmiyorum napcam

çenemde neredeyse 2 senedir durmadan siyah nokta çıkıyor günde en az dört kez yüzümü sabunluyorum sabunladığımda ilk bir saat çok kuru hatta dudaklarım bile soyuluyor gibi bir kuruuluk oluyor .
sivilcelerle fazla uğraşmıyorum özenle temizliyorum bazen krem de kullanıyorum sivilce kremi bi fayda göremedim en sonunda sıktım siyah noktaları ve durmadan sabunluyorum yine çıkıyor ne yapabilirim????????

şimdiden çok tşkler:1hug::1hug::1hug: başka yerde hiçbirşey yok birtek çenemde
çok çok tşkler

Canım benim de burnumda siyah nokta var. Clean an clean kullanıyorum Çok faydası yok Benim cildimin gözenekleri geniş ondan oluyor. Sana benim çok faydalandığım bir uygulama söyleyeceğim ben şahsen çok kullanıyorum ve memnunum inan etkili oluyor. Bebek pudrasının içine limonun suyunu sıkıyor ve bir güzel karıştırıyorsun Ama iyice karıştır. Sonra bunu sorunlu bölgeye sür. 15 dakika tut O dökülmeye başlıyor zaten sonra yüzünü yıka Bunu haftada bir kez yap. Bu kadar basit. Yalnız limon suyunun etkisiyle yüzünde biraz yanma oluyor. Ben memnun kaldım tavsiye ederim yerimseniben :1hug: a.sa.s

clean and clear bencede çok iyi bir ürün ama yüzdeki hücreleri çok çabuk yenilediği için yaşlanmayı hızlandırıyor kırışık yapıyor vs diye duydum bilmiyorum korkuyorum kullanmaya açıkcası saol deniycem pudrayla limon suyunu

X