Az daha var.Kızlar ya çok endişeliyim bugun 13.günüm doktorun dediğine göre de 16.gün benim yumurtlama günüm ve eşim şehir dışında aksi gibi cuma dönecek sizce yumurtlama var mı yumurtlamamışım değil mi ay inşallah bugun yarın olmasın yine mi kaçırıcam korkuyorum
Eki Görüntüle 2132959
Ah çok şükür inşallah öyledir geçen ay da böyle kaçırdım valla artık çift çizgiyi yarın yakalarsam işten çıkışta koşa koşa otobuse atlayıp istanbula gidicem tövbe tövbe :))Az daha var.
Yarın da yapıcam testi paylaşırım buradan valla artık bunaldım ya hele ki böyle hamile kalıp ta önemini anlamayan insanlar var çevremde sinir oluyorumCanim daha var merak etme yetisir
Cnm pik görünüyor bir kaç saate daha koyu çıkar muhtemelenKızlar bu da bugün :s
Eki Görüntüle 2133399
Vallaha mı of napıcam ben şimdi yarına kadar sürer mi pekiCnm pik görünüyor bir kaç saate daha koyu çıkar muhtemelen
Çizginin en koyu çıktığı zamandan sonra 24-36 saat sonra yumurtlama oluyor. Testin prospektüsünde de yazar zaten. Yani yarın yumurtlama olacak zaten şu an değil. Yarını ve sonraki günleri değerlendirseniz olur. Yumurta 24 saat canlı kalıyormuş.Vallaha mı of napıcam ben şimdi yarına kadar sürer mi peki
24-36 saat içinde yazacaktım pardon.Vallaha mı of napıcam ben şimdi yarına kadar sürer mi peki
Önemli olan yumurtlama gerçekleştiğinde içerde spermin bulunması bence yarın değerlendirebilirsin şansın çok yuksek bugun değerlendiremiyorsun anladığım kadarıyla yarını ve bir sonraki günü değerlendirmeye çalışVallaha mı of napıcam ben şimdi yarına kadar sürer mi peki
Eşim şehir dışında maalesef yarın akşam dönecek inşallah yarın n en koyu çizgi olur kaçırmam bu ayÖnemli olan yumurtlama gerçekleştiğinde içerde spermin bulunması bence yarın değerlendirebilirsin şansın çok yuksek bugun değerlendiremiyorsun anladığım kadarıyla yarını ve bir sonraki günü değerlendirmeye çalış
İçime su serpildi inşallah öyledir canımŞuan pik görünmüyor. T çizgisinin c den daha koyu olması gerekıyor. Yada koyuluğu eşit olucak. O şekilde olduktan sonra ki gün değerlendirmen gerekıyor
Ben daha önce yaptım canım ovu testi. İlk yaptığımda yakalamıştım o çok koyu çizgiyi. Onu görünce pik yaptığını düşün ve ertesi gün ilişki olsun diyolar. Ama cuma yı da riske atma eşinin geliceği günü.İçime su serpildi inşallah öyledir canım
Allah razı olsun canım bugün yol yorgunu falan demicem valla senin bat ne zamanBen daha önce yaptım canım ovu testi. İlk yaptığımda yakalamıştım o çok koyu çizgiyi. Onu görünce pik yaptığını düşün ve ertesi gün ilişki olsun diyolar. Ama cuma yı da riske atma eşinin geliceği günü.
2. Sefer yaptığımda 5 6 gün hep bu sekılde cıktı. Senin testin gibi sonra silikleşti. Dr a gittiğimde yumurtlama olmadıgınu kist e dönüştüğünü öğrendim. O yüzden t de ki çizgi ya aynı koyulukta yada daha koyu olmalı
Bir de test 10 dk dan sonra daha da koyulaştı onu dikkate almıyorum değil miBen daha önce yaptım canım ovu testi. İlk yaptığımda yakalamıştım o çok koyu çizgiyi. Onu görünce pik yaptığını düşün ve ertesi gün ilişki olsun diyolar. Ama cuma yı da riske atma eşinin geliceği günü.
2. Sefer yaptığımda 5 6 gün hep bu sekılde cıktı. Senin testin gibi sonra silikleşti. Dr a gittiğimde yumurtlama olmadıgınu kist e dönüştüğünü öğrendim. O yüzden t de ki çizgi ya aynı koyulukta yada daha koyu olmalı
Almayın diyolar canım ama. Azcık uyusun gece uyandır :)Bir de test 10 dk dan sonra daha da koyulaştı onu dikkate almıyorum değil mi
Allahım inşallah hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda canımAlmayın diyolar canım ama. Azcık uyusun gece uyandır :)
Benım 12 nisan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?