• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen bir bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Kızlar ya çok endişeliyim bugun 13.günüm doktorun dediğine göre de 16.gün benim yumurtlama günüm ve eşim şehir dışında aksi gibi cuma dönecek sizce yumurtlama var mı yumurtlamamışım değil mi ay inşallah bugun yarın olmasın yine mi kaçırıcam korkuyorum :(

IMG_20180404_192019.jpg

Kızlar ya çok endişeliyim bugun 13.günüm doktorun dediğine göre de 16.gün benim yumurtlama günüm ve eşim şehir dışında aksi gibi cuma dönecek sizce yumurtlama var mı yumurtlamamışım değil mi ay inşallah bugun yarın olmasın yine mi kaçırıcam korkuyorum :KK43:

Eki Görüntüle 2132959
Az daha var.

Canim daha var merak etme yetisir

Vallaha mı of napıcam ben şimdi yarına kadar sürer mi peki
Çizginin en koyu çıktığı zamandan sonra 24-36 saat sonra yumurtlama oluyor. Testin prospektüsünde de yazar zaten. Yani yarın yumurtlama olacak zaten şu an değil. Yarını ve sonraki günleri değerlendirseniz olur. Yumurta 24 saat canlı kalıyormuş.

Vallaha mı of napıcam ben şimdi yarına kadar sürer mi peki
Önemli olan yumurtlama gerçekleştiğinde içerde spermin bulunması bence yarın değerlendirebilirsin şansın çok yuksek bugun değerlendiremiyorsun anladığım kadarıyla yarını ve bir sonraki günü değerlendirmeye çalış

Şuan pik görünmüyor. T çizgisinin c den daha koyu olması gerekıyor. Yada koyuluğu eşit olucak. O şekilde olduktan sonra ki gün değerlendirmen gerekıyor

Önemli olan yumurtlama gerçekleştiğinde içerde spermin bulunması bence yarın değerlendirebilirsin şansın çok yuksek bugun değerlendiremiyorsun anladığım kadarıyla yarını ve bir sonraki günü değerlendirmeye çalış
Eşim şehir dışında maalesef yarın akşam dönecek inşallah yarın n en koyu çizgi olur kaçırmam bu ay

İçime su serpildi inşallah öyledir canım
Ben daha önce yaptım canım ovu testi. İlk yaptığımda yakalamıştım o çok koyu çizgiyi. Onu görünce pik yaptığını düşün ve ertesi gün ilişki olsun diyolar. Ama cuma yı da riske atma eşinin geliceği günü.
2. Sefer yaptığımda 5 6 gün hep bu sekılde cıktı. Senin testin gibi sonra silikleşti. Dr a gittiğimde yumurtlama olmadıgınu kist e dönüştüğünü öğrendim. O yüzden t de ki çizgi ya aynı koyulukta yada daha koyu olmalı

Ben daha önce yaptım canım ovu testi. İlk yaptığımda yakalamıştım o çok koyu çizgiyi. Onu görünce pik yaptığını düşün ve ertesi gün ilişki olsun diyolar. Ama cuma yı da riske atma eşinin geliceği günü.
2. Sefer yaptığımda 5 6 gün hep bu sekılde cıktı. Senin testin gibi sonra silikleşti. Dr a gittiğimde yumurtlama olmadıgınu kist e dönüştüğünü öğrendim. O yüzden t de ki çizgi ya aynı koyulukta yada daha koyu olmalı
Allah razı olsun canım bugün yol yorgunu falan demicem valla senin bat ne zaman

Bir de test 10 dk dan sonra daha da koyulaştı onu dikkate almıyorum değil mi

Back