arkadaşlar ben bikini bölgesine yıllardr ağda yapıyorum bnm bikini bölgemde 2-3 tane batık var ama kıl dönmesi gibi değil simsiyah deri içinde bir nokta gibi gözüküyo bazı arkadaşlar fucidin krem önermiş ama bu krem bikini bölgesi ve batıklar için de kullanlır mı qcaba ve kese yapsam geçer mi lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfen bir bakın arkadaşlar..
- Konu Sahibi bayan1903
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım fucicort kullanıyorum ßen ama ßenim durumum çok kötü sivilceler kızarıklıklar var ama ßatık yok çünkü aldıralı daha 3 gün oldu mafoldumben ßu krem ßnm durumumda olanlara iyi gelir sen durumunu ßiraz daha ayrıntılı anlatırsan ßelki yardımcı olaßilirim ... :kedi:
bende de var 1-2 tane canım
böyle sivilce gibi çıkıntı olarak durmuyor
derinin altına yerleşmiş ve rengi koyu
sivilce gibi kırmızı değil
başı da yok ki sıkınca çıksın
batıktan farklı biraz
kendiliğinden geçiyor ama uzun sürede ancak geçiyor
napılır bilmiyorum
cnm bu kadar anlatılır yani :)))) acaba diyorum kese yapsak geçer mi bnmkiler daha çoktu ağda bayağı azalttı vala ama kalanları ne yapacam bilmiyorum kafamçokkarıştı
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
ıltihaplanmış kılkökleri yüzünden tüy yüzeye çıkamıyor ve kendi etrafında dönmeye başlıyor, bu sırada deri kendini tamir edip kılın çıkması gereken yeri tamamen örtüyor görüntü olarak mor benekler çıkıyor ortaya.Klasik kıl dönmesi sorunu.Arkadaşlar epilasyondan önce antibakteriyel bir sabun veya alkol ile önce epilasyon olacak bölgeyi steril hale getirin, eğer steril hale gelmezse kıl kökleri direkt mikrop kapıyor ve ortaya bu sorun çıkıyor.Bundan sonra alkolle silin, şu anda var olanlar içinse klasik akne ilacı kullanabilirsiniz, tretin o bölgeyi narince soyup iltihaplı dokunun yüzeye yaklaşmasını sağlayacaktır, bunun dışında fucudin veya kerasal isimli antibiyotikli kremleride deneyin.Gündüz antibiyotikli kremleri, akşam ise tretin sürün.Bunun dışında kese ve peeling yapın narince, zaten sıkılacak duruma geldiğinde anlayacaksınız ama şu anda sıkmaya kalkmayın çünkü tamamen leke kalır...Umarım yardımcı olabilmişimdir...
İltihaplanmış kılkökleri yüzünden tüy yüzeye çıkamıyor ve kendi etrafında dönmeye başlıyor, bu sırada deri kendini tamir edip kılın çıkması gereken yeri tamamen örtüyor görüntü olarak mor benekler çıkıyor ortaya.Klasik kıl dönmesi sorunu.Arkadaşlar epilasyondan önce antibakteriyel bir sabun veya alkol ile önce epilasyon olacak bölgeyi steril hale getirin, eğer steril hale gelmezse kıl kökleri direkt mikrop kapıyor ve ortaya bu sorun çıkıyor.Bundan sonra alkolle silin, şu anda var olanlar içinse klasik akne ilacı kullanabilirsiniz, tretin o bölgeyi narince soyup iltihaplı dokunun yüzeye yaklaşmasını sağlayacaktır, bunun dışında fucudin veya kerasal isimli antibiyotikli kremleride deneyin.Gündüz antibiyotikli kremleri, akşam ise tretin sürün.Bunun dışında kese ve peeling yapın narince, zaten sıkılacak duruma geldiğinde anlayacaksınız ama şu anda sıkmaya kalkmayın çünkü tamamen leke kalır...Umarım yardımcı olabilmişimdir...
şu kırmızı yeri kopyalayıp her yere yapıştırmak istiyorumopuyorumnanaktan
çok güzel anlatmışsın sağolasına.s.
sorun ortaya çıkmadan önce önlem almak daha mantıklı:lepi:
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
şu kırmızı yeri kopyalayıp her yere yapıştırmak istiyorumopuyorumnanaktan
çok güzel anlatmışsın sağolasına.s.
sorun ortaya çıkmadan önce önlem almak daha mantıklı:lepi:
Teşekkür ederim canım, bende aynı sorunları bacaklarımda yaşıyordum, şu anda hijyen+peeling+ilaç karışımları ile tamamen kurtuldum,azıcık sabır gerekiyor hepsi bu :)