• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir akıl verin kafayı yemek üzereyim.

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.042
1.392
133
Böyle bir zamanda böyle bir konu açmak istemezdim ama gerçekten dert oldu bana o yüzden konuyu cinsellik bölümüne değilde buraya açtım lütfen taşımayın. Nişanlımla (imam nikahlı eşim koronadan dolayı düğün ertelendi) ilişkiye girmeye çalışıyoruz fakat bir türlü olmuyor. Ön sevişme falan var ama bir türlü olmuyor. İlk denediğimizde canım çok yandı ve fazla kan geldi bundan mıdır bilmiyorum ama şimdi ön sevişmeden bile zevk alamaz oldum. Yapamıyorum resmen eziyet gibi geliyor o an gelicek diye. Nişanlım öyle aceleci de davranmıyor yavaş yavaş deniyoruz ama benim canım öyle yanıyor ki yarıya kadar bile olmadan bırakıyoruz. Koronadan dolayı doktora da gidemiyorum o yüzden burada konu açtım. Lütfen evli bayanlar bi akıl verin bana. Bunun bir çözümü var mıdır?

Vajinismus değildir herhalde, gerçi çok bilgim yok o konuda. Rahat olup zevk almaya çalışın. Bir süre penetrasyon denemeyin, sadece sevişin rahatlayın bırakın.

Ön sevişmeyi uzun tutun, gevşersin. Kafanı boşalt. Dünyanın sonu değil sıkma kendini. Rahat bırak. Olucak biticek 😊

Kendinizi kasıyorsunuzdur. Rahat olmaniz lazim. Canim aciyacak diye dusunurseniz acir. Nisanlinin seni hazirlamasi lazim

Mekan neresi?belki de o yuzdendir.

Vajinismus olabilir. Parmak egzersiziyle aşabilirsiniz. Günde birkaç defa, önce bir parmağınız alıştıktan sonra iki parmağınızla vajinayı açma çalışması yapın. Bunu size eşiniz de yapabilir. Canınızın yanmaya başladığı yerde ilişkiyi bırakın. Bu işin sizin için keyifli olması lazım, eziyet değil. Kendinizi kastığınız için oluyor ama kendinizi kasmayı nasıl bırakacağınızı bilmiyorsunuz büyük ihtimalle. Canınız bu kadar yanıyorsa ve eğer vajinismus iseniz zorlayarak ilişkiye girmeseydiniz keşke. O çok kanama bundan dolayı oluyor yani normal bir durum değil. Vajina yeteri kadar esnediğinde yani vajinismus durumu ortadan kalktığında kanama olmasına da gerek olmuyor. Doktor bana böyle söylemişti, parmak egzersizlerini yaptım, yaklaşık bir ay sonra düzgün bir şekilde ilişkiye girebildiğimde ise kanama olmadı. Sızıntı şeklinde az kanama da olabilirmiş doktorun söylediğine göre ama çok çok kanaması normal değil ve zorlamadan dolayı meydana geliyor.
Ön sevişmeden zevk alamamanız da sonrasının yarattığı gerilimden dolayı oluyor ama ön sevişme ancak zevk verdiğinde seni sonraki kısma hazırlar. Anladığım kadarıyla çok stres olmuşsun. Bence en azından ön sevişme senin için zevkli hale gelene kadar sonraki kısmı denemeyi bırak. Kafandan at. Sonra yavaş yavaş parmak egzersizleriyle tekrar denersiniz. Zamanla yoluna girer. Ama keyifli olması gereken süreci kendine eziyet haline getirme.
Bu arada bu durumu Türkiye de çok fazla kadın yaşıyor, çoğunlukla cinsel tabularla büyümüş olmamızla alakalı oluyor. Farkında olmasak da bilinçaltımızda taşıyoruz. Kendini bu konuda kötü hissetme ama çabala.

Vajinismus olabilir. Parmak egzersiziyle aşabilirsiniz. Günde birkaç defa, önce bir parmağınız alıştıktan sonra iki parmağınızla vajinayı açma çalışması yapın. Bunu size eşiniz de yapabilir. Canınızın yanmaya başladığı yerde ilişkiyi bırakın. Bu işin sizin için keyifli olması lazım, eziyet değil. Kendinizi kastığınız için oluyor ama kendinizi kasmayı nasıl bırakacağınızı bilmiyorsunuz büyük ihtimalle. Canınız bu kadar yanıyorsa ve eğer vajinismus iseniz zorlayarak ilişkiye girmeseydiniz keşke. O çok kanama bundan dolayı oluyor yani normal bir durum değil. Vajina yeteri kadar esnediğinde yani vajinismus durumu ortadan kalktığında kanama olmasına da gerek olmuyor. Doktor bana böyle söylemişti, parmak egzersizlerini yaptım, yaklaşık bir ay sonra düzgün bir şekilde ilişkiye girebildiğimde ise kanama olmadı. Sızıntı şeklinde az kanama da olabilirmiş doktorun söylediğine göre ama çok çok kanaması normal değil ve zorlamadan dolayı meydana geliyor.
Ön sevişmeden zevk alamamanız da sonrasının yarattığı gerilimden dolayı oluyor ama ön sevişme ancak zevk verdiğinde seni sonraki kısma hazırlar. Anladığım kadarıyla çok stres olmuşsun. Bence en azından ön sevişme senin için zevkli hale gelene kadar sonraki kısmı denemeyi bırak. Kafandan at. Sonra yavaş yavaş parmak egzersizleriyle tekrar denersiniz. Zamanla yoluna girer. Ama keyifli olması gereken süreci kendine eziyet haline getirme.
Bu arada bu durumu Türkiye de çok fazla kadın yaşıyor, çoğunlukla cinsel tabularla büyümüş olmamızla alakalı oluyor. Farkında olmasak da bilinçaltımızda taşıyoruz. Kendini bu konuda kötü hissetme ama çabala.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kendimi çocuk yapmaya çalışan çiftler gibi hissediyorum onlar sadece çocuk için sevişiyorlar bizde sadece o olsun diye çünkü gerçekten bıktım kaç defa denememize rağmen olmayınca acabaa ben de mi bir sıkıntı var dedim. Çevremdekilere soruyorum hiçbir sıkıntı yok. Yani öncesinde seviştiğimiz için vajinismus hiç aklıma gelmedi pek bir bilgim yok yaşadığım durum o olabilir mi?

Tam rahatlamadigindan oluyordur kayganlaştırıcı jel al ben de de aynı durum olmuştu jel çözdü olayı 😃

Vajinusmus olsaydın yarıya kadar almazdın birde parmağını bile alamazdın.. dokundurtamazdın bile.. Sadece ilkte acıdığı için şuan korkuyorsun ve kendini kasıyorsun.. kayganlaştırıcı kullan , ön sevişmeyi uzun tut ve kendini kasma

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kendimi çocuk yapmaya çalışan çiftler gibi hissediyorum onlar sadece çocuk için sevişiyorlar bizde sadece o olsun diye çünkü gerçekten bıktım kaç defa denememize rağmen olmayınca acabaa ben de mi bir sıkıntı var dedim. Çevremdekilere soruyorum hiçbir sıkıntı yok. Yani öncesinde seviştiğimiz için vajinismus hiç aklıma gelmedi pek bir bilgim yok yaşadığım durum o olabilir mi?
Rica ederim, ilk ilişkide canınız çok yanmış ve çok kanama olmuş ya, o yüzden vajinismus olabilir diye düşündüm. Çünkü ben bundan dolayı doktora gittiğimde ilişkide hazzın önüne geçecek kadar canının yanmasının normal olmadığını söylemişti. Kasmayı bıraktığında vajinanın nasıl açılıp esnediğini maket üzerinde göstermişti. Muhtemelen ilk ilişkide yanan canınızdan dolayı esnemesi gereken yer kendini kapatıyor. Büzülen ve daralan bir yeri açılsın diye zorlayarak girmeye çalıştığınızı düşünün. Kendinizi kasmış bir şekilde ilişkiye girmeye çalıştığınızda böyle oluyor.
Doktorum güzel güzel anlattı, üç hafta başka yöntemler denemiştim ama yararsızmış. Bir hafta parmak egzersizi yaptım. Yani parmaklarımla keşfettim, açabildiğim kadar açmaya çalıştım. Ve aştım bu durumu.

Kendi kendine parmak egzersizi yapman lazım. Eşin devreye girince kasılıyorsun. Bir süre sevişmeyin kafanız da relax olsun. Siz parmak egzersizlerinde ilerleme kaydedince yeniden deneyin.

Vajinusmus olsaydın yarıya kadar almazdın birde parmağını bile alamazdın.. dokundurtamazdın bile.. Sadece ilkte acıdığı için şuan korkuyorsun ve kendini kasıyorsun.. kayganlaştırıcı kullan , ön sevişmeyi uzun tut ve kendini kasma
Aslında vajinismus olanlar da sadece korkuyor ve kendini kasıyor. Gerçekten başka hiçbir olayı yok. Aşınca olayın kafada bittiğini anlıyorsunuz.
Tabi daha ciddi yaşayanlar da vardır, belki ben hafifini yaşadım. Yine de buradan isim koyup yanlış yönlendirmek istemem konu sahibini.

Back