• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bilgisi olanlar detaylandırabilir mi

Marvellc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
201
68
28
27
2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum

Iki buçuk ayda iki defa regli oldum 2. Reglimde bir gün pıhtı vardı ve 4 tane idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olabilir miyim
Pıhtı genelde olabilir normal bir şeydir. Ben de Adetimin beşinci gününde test yapıp hayalet çizgi görmüştüm meğer kimyasal gebelik yaşamışım. Bence az da olsa hamilelik hormonu olsaydı dört testten birinde mutlaka çıkardı.

Pıhtı genelde olabilir normal bir şeydir. Ben de Adetimin beşinci gününde test yapıp hayalet çizgi görmüştüm meğer kimyasal gebelik yaşamışım. Bence az da olsa hamilelik hormonu olsaydı dört testten birinde mutlaka çıkardı.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için😊

2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum
Dünde konu açtmıştınız ama size verilen cevaplar belliydi keşke hamile olsanız ama böyle yaparak kendini ve vücûdunu sıkıntıya sokarsın

Dünde konu açtmıştınız ama size verilen cevaplar belliydi keşke hamile olsanız ama böyle yaparak kendini ve vücûdunu sıkıntıya sokarsın
Ya hamilelik istemiyorum ben ve konuyu tekrar tekrar açmam bu konuda gerçekten de bilgili birilerinden detaylı bilgi almak istememden dolayı

Ya hamilelik istemiyorum ben ve konuyu tekrar tekrar açmam bu konuda gerçekten de bilgili birilerinden detaylı bilgi almak istememden dolayı
İyi de burda bir çok insan tecrübelerinden yola çıkarak sana cevap veriyor çok bilgili biri olsun istiyorsan doktora gözükmende fayda var

Hamile kalmak istemiyor. Muhtemelen erkek arkadaşıyla bir sey yaşamış ve korkuyor.
Konu sahibi bu kadar takıntı yapman psikiyatrik bir sorun olduğunu gösterir.
Aynen yanlış yazdığımı bende sonradan fark ettim

16 Nisan'dan beri aynı konuyu 20 defa açmışsınız, üyeler size yorum yazıyor ama belli ki ikna olmuyorsunuz, hamile değilsiniz ve rica ediyorum artık aynı konuyu açmayın lütfen.

Back