• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bilgisi olan yardim!!!

Eliffes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
6
0
1
27
Arkadaslar merhaba, en son iliskim 4-5 ay once kadardi tam bir iliskide degildi. Ustunden ben adet oldum ama adet gibi degildi iki hafta surdu!! gecen ayda damla damla bir yada iki gun surdu! İliskiden dort ay sonra gebelik testi yaptim negatif cikti! Sizce bir saglik sorunu mu yoksa gebelik ihtimali var mi

Nisanlimdi fakat ayrildik bende bu sebepten korkuyorum acikcasi. Camasirlar vardi dedigim gibi ama nemliydi camasir. Bilgisi olan yok mu cevap bekliyorum. Suan karnim sis ama adet sisligi midir acaba? Sinavim var stresliyim stresin etkisi geciktirmistir belki?!!

Doğum yapmak üzeresin :)
Kendine stres yapmışsın ondan adetin öyle olmuş. Ama yinede doktora git

Emin misiniz ya icimi rahatlatmak istiyorum ayrildigimiz icinde rahat degilim yarin annem ile gidecegim cunku doktora
Evet üstünde giysi varken olmaz zaten çünkü spermler dışarda ölür. Ve 4-5 aydada hamilelikte karnın baya büyümüş olur ve zaten hissedersin.

Evet üstünde giysi varken olmaz zaten çünkü spermler dışarda ölür. Ve 4-5 aydada hamilelikte karnın baya büyümüş olur ve zaten hissedersin.

Giysi vardi ama nemliydi bilemedim bende cok ucuk seyler yaziyodu internette :) suan cok sis ama iki gundur sis bide kilo da almadim oyle. Tesekkur ederim rahatladim biraz

Giysi vardi ama nemliydi bilemedim bende cok ucuk seyler yaziyodu internette :) suan cok sis ama iki gundur sis bide kilo da almadim oyle. Tesekkur ederim rahatladim biraz
Hamile olmak o kadar kolay değil malesef :)

Back