1645 ile 1750kiloları ne kadar peki?
Canım dua etMerhaba herkese..
Direkt olarak konuya gircm,lutfen yardimci olun..9yildan sonra anne oldum,ikizlere hamileydim ani kanamayla 12martta dogum yaptim,bebeklerim 27haftalikti..Tam 38gundur kuvezdeler
Kuvezici oksijen aliyorlar mideden besleniyorlar,iki gundur kanguru egitimiyle kucagima da aliyorum,ancak dune kadar hersey yolunda kilo almasini bekliyoruz diyen dr,bugun "ciger gelisimi icin kortizon vericz ama zarari da var " deyip beni haddinden fazla tedirgin etti..Zarari kucuk olduklari icin beyin gelisimini fiziksel gelisimini etkilemesiymis..Her bebekte olmazmis ama ya olursa..
Aranizda bunla ilgili gecmisi olan bilgisi olan varsa bilgilendirse beni cok sevinirim.Cok tedirginim
Hamileyken bana yapıldı. Allah yardımcın olsun allah evlatlarına sağlık versin.Merhaba herkese..
Direkt olarak konuya gircm,lutfen yardimci olun..9yildan sonra anne oldum,ikizlere hamileydim ani kanamayla 12martta dogum yaptim,bebeklerim 27haftalikti..Tam 38gundur kuvezdeler
Kuvezici oksijen aliyorlar mideden besleniyorlar,iki gundur kanguru egitimiyle kucagima da aliyorum,ancak dune kadar hersey yolunda kilo almasini bekliyoruz diyen dr,bugun "ciger gelisimi icin kortizon vericz ama zarari da var " deyip beni haddinden fazla tedirgin etti..Zarari kucuk olduklari icin beyin gelisimini fiziksel gelisimini etkilemesiymis..Her bebekte olmazmis ama ya olursa..
Aranizda bunla ilgili gecmisi olan bilgisi olan varsa bilgilendirse beni cok sevinirim.Cok tedirginim(kortizon:ciğer geliştiren ilaclar)
Hamileyken ben de bir doz yapmıştım ama şimdi ufacik bebeklerimize yapılacak olması ve tehlikeleri düşündürüyorHamileyken bana yapıldı. Allah yardımcın olsun allah evlatlarına sağlık versin.
Amin Allah razı olsn cnmbilgim yok malesef ama Rabbim şifa versin yavrularını sana bağişlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?