lutfen bilgisi olan var mi

Inan cnm bu konulara cok uzuluyorum o kadar kotuluk ettilerde bagri istedigimiz gelinligi alsalardi icimizde kaldi lanet olsun ben kurtuldum onlardan sukurler olsun o yuzden konu sahibi arkakadasimizin oturup bu evliligi telrar dusunmesi lagzim

Benim de gelinlik yuzunden sıkinti olmustu keske hayatimin herseyden onemli oldugunu farkedip oracikta bitirebilseydim.simdiki aklim olsa yada sizin yerinuzde olsam bitirirdim bu isi.ardima bakmazdim,boyle baslayinca ilerisi daha iyi olmuyor merak etmeyin

Inan cnm bu konulara cok uzuluyorum o kadar kotuluk ettilerde bagri istedigimiz gelinligi alsalardi icimizde kaldi lanet olsun ben kurtuldum onlardan sukurler olsun o yuzden konu sahibi arkakadasimizin oturup bu evliligi telrar dusunmesi lagzim
Ah benimde ozaman sinyal verdide ben cok gerizwekalıymışım anlamamışım cahillikten 16 yıl önce şimdiki aklım olsaydı vallahi orda bırakırdım ama bugün düzelir yarın düzelir derken yıllar gecti ama cimriligihalen devam ediyor büyük bir işadamı ama gel bana sorun heralde bu dünyada kalıcı bu insanlar

Bende salak gibi kataloglara bakardim acaba sunu alirlarmi bana diye yaziklar olsun beni nerede sacma sapan gelinlik magazalari varsa oraya soktular her yer toz pislik icinde en sonunda bir gelinlik magazasina goturduler kiralik gelinlik onumde uc tane secenek vardi bir tanesini sec dediler oradaki saticinin kafasini patlattilar iki saat boyunca pazarlik sirf 200 tl indirim yapsin diye birde bu yetmezmis gibi set takimini baskasindan alip bana takti sirf gosteris icin zaten altinlarimida elimden aldilar caldilar goturduler bozdurdular vallahi su halimize yanarim ! konu sahibi lutfen bir daha dusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…