lutfen bilgisi olan var mi

Yemin ediyorum aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım gelinligimi kendim alamadım çok cimriydiler başkasının giydigi eski gelinligi gtirdilr babamda gitti ben üzülmeyeyim diye yenisini kiraladı cok cimrilerdi halende aynılar cok varlıklılar keske benide uyaran olsaydı böyle cimrilerle karşılaşmasaydım

yerinde olsam orda gelinliği diktirdikten sonra kutuyla bohçasını kapı önlerine koyardım gelinlik sizin sandıkta size g...sin der giderdim :)))

Arkadaşım bence burada gelinlikten daha önemli sorunlar var.
Evlensen de bu şekilde mutlu olacak mısın?
İyi düşünüp tartman lazım, böyle ömür geçmez.

Bunun yerine gidip kiralasaydın ya. Madem diktiriyorsun neden direnmedin, neden kendini ifade etmedin başından?

Bence sen gelinlik seçiminden ziyade eş seçiminin doğru olup olmadığı konusunda kesin emin ol. Belli ki eşin de annesinin lafından çıkamayan biri. İleride seni nasıl bir hayat bekliyor tahmin etmek zor değil.

Güzelim bence senin gelinlikten daha büyük bir sıkıntın var bunlar yolunbaşında sana bukadar karışıyorsa olacakları hayal etmek hiç zor değil
Umarım evlenince burada eşin ve kayınvalideye alakalı konular açmasın
Yeniden düşün Zararın neresinden dönülse kârdır

Tatlim cok daha onemli bi sorun var oda bastan ona firsat verip gelinligini bile veya baska bir dusuncenle ilgili kendi istedigini kabullendiremiyosun e kendince haklisin bastan kotu gelin olmak istemiyosun sonra ne oluyor biliyormusun hep onlara tamam dersen iyisin bir kerede ben su sekilde istiyorum ... ....boyle boyle dusunuyorum dediginde sen sorunlu bid bid eden cemkiren olursun kayinvaldenle genel iliskini bilmiyorum bunlari genel anlamda her evlilik icin soyluyorum cunku yasadim bastan ses etmeyince hep oyle gidiyor sende bi bireysin onlarin her dedigini kabul etmek zorunda olan kuklalari deiliz dedigim gibi bu konuyla ilgili deil genel anlamda uyari amacli yazdim

Niye değerinin olmadığı belli olan bi aileye gelin, seni önemsemediği belli olan bi insana eş olmaya çalışıyosun? eski konularını okudum gencecik insansın şimdiden yüzüm hiç gülmüyo diyosun evlenince anne bağımlılığından kurtulup sana kul köle mi olacak ???? sana bi örnek vereyim ben gelinlikçiye gittiğimde bi gelinlik beğendim, satıcı bayan mağazamızın en pahalı gelinliğini beğendi gelininiz dedi güldü kayınbabama . Kayınbabamda kızım hangisini isterse onu alıcak para konusunu niye açıyorsunuz dedi bilmem anlatabiliyor muyum. kaldı ki adam memur parası mı var ama kalbi zengin. bende durumlarını bildiğim için başka gelinlik seçtim oldu bitti kimse zorda kalmadı aksine gururlandım.

Evlilik konusunu tekrar gözden geçirseniz sizin için daha hayırlı olmaz mı? Kayınvalideniz de gelin oldu anlaması lazım bir kızın en büyük hayali o gelinlik ve güzel olmasını ister, almasınlar ama en kötü ihtimalle kiralasalardı.
Bu günler ömür boyu içinizde kalır o aile ile ise nasıl yaşanır bilemedim. Size bu konuda destek çıkmayan nişanlınız evlenince değişir sanıyorsanız daha da aile bağımlısı olacak sözlerinden çıkmayacak haberiniz olsun

esmacannn ben de hatırlıyorum eski konunu
nişanlın anne korkusundan sana hediye bile alamıyordu, arkadaşlarına aldığı halde
hiç şaşırmadım gelinlik olayına
benim şaşırdığım
neden ısrarla bu adamla evlenmek istediğin! yani hakikaten merak ettim
daha yaşın çok genç, önünde uzun yıllar var emin misin yıllarını böyle geçirmek istediğine?

nişanlın anne sözünden çıkamıyor, o ne derse o oluyor
sana saygı yok, sevgi yok, değer yok
ya bir insan bile bile lades der mi?

eğer, bu adamla inatla evlenmek isteme sebebin, hiç bir şeye "gık" diyememe sebebin "ama ben nişanlımı seviyoruuuuum"sa! o zaman artık durumu kabullen, daha da konu açma buralarda, zira biz ne dersek diyelim bir kulağından giriyor, diğerinden çıkıyor! insanlar da sanki birşey değişecekmiş gibi yazıp duruyorlar.

yok diyorsan ki ayırlamamamın veya "gık" diyemememin sebebi var, o zaman yaz bize, ona göre fikir paylaşalım seninle.

bi silkin kendine gel ya!

ayrıca
senin annen baban nerde? onlar ne diyorlar bu durumlara?
"onlara yansıtmıyorum" değildir inşallah cevabın

daha şimdiden giyeceğin gelinliğe bile kaynan karar veriyor. :/ kiralasaydınız falan.zaten fiatlar yakın olucaktır terzi de az almaz sizden.karşı çıkman mümkünse çık derim ben

Gelinlik bir şekilde halledilir de bu aileyle bu adamla ömür geçer mi?
İyi düşün şimdiden hayatımı mahvettiler diye ağlıyorsun zararın neresinden dönersen kardır.

sizde kayınvalideniz ve eş adayınıza benim içime sinmiyor siz damatlığı kendiniz alın ailemde beğendiğim gelinliği alsın bana bir kere olacak benim istedğim gibi olsun diiyin bence.aileniz bu duruma ne diyor?

ısrarla alma ordan..başka yerden hazır al daha iyi bence...sonuçta bir kere giyeceksin..

Gelinlik ci akrabalari ben sadece kayinvalidenle muatao olurum seninle degil dedi resmen ya
Nasıl bir terbiyesizlik! Al kayınvalideme giydiririsin bunu o zaman, provalara da o gelir artık deseydin.
Canım ya, kaç yaşındasın sen? Nasıl insanlara karışacaksın böyle...İyi düşün Allah aşkına, koca 40 yaşında da bulunur, ama evlendikten sonra keşke ömür boyu bekar kalaydım da, bunları yaşamayaydım dedirmesin Yaratan.
Hani şu aşamada bile senin nazın geçmiyorsa, o eve girdikten sonrası için neler olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…