- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
Gelinlikten önce düsünmen gereken daha vahim durumlar var tatlım.
Hosssssshhhhtttt deseydin yuh artik bu insanlar zivanadan cikmis ... Kizim ben raydan cikmis durumdayim su anda acayip sinir bozucu terbiyesizlerGelinlik ci akrabalari ben sadece kayinvalidenle muatao olurum seninle degil dedi resmen ya
Yemin ediyorum aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım gelinligimi kendim alamadım çok cimriydiler başkasının giydigi eski gelinligi gtirdilr babamda gitti ben üzülmeyeyim diye yenisini kiraladı cok cimrilerdi halende aynılar cok varlıklılar keske benide uyaran olsaydı böyle cimrilerle karşılaşmasaydımBir kiz istemis oldugu gelinligi giyemiyorsa hic evlenmesin bence ben hep bunu savunurum cunku bende istedigim gelinligi giyememistim o cimrilerin yuzunden keske gidip kendi paramla alsaymisim en azindan icimde kalmazdi neye yanarim biliyormusunuz bizide tutup en luks magazalara sokmalarina yanarim damatligi en luks magazadan aldirdiklarina yanarim gulesim geldi sinirden.. bende ne bileyim iste gorgusuz olmadigim icin agzimi acmamistim.. ne oldu karsima soyguncular cikti resmen soyuldum cimri dedikce cimri kendilerinden bes kurus cikmasin baskalarindan ciksin insanlari kullanmasini seven para icin yasayan insanlar cikti .... Kac kizim kac devamini dusunmek bile istemiyorum bu evliligin
Yuh diyorum .nasıl bir saygısızlik buGelinlik ci akrabalari ben sadece kayinvalidenle muatao olurum seninle degil dedi resmen ya
Dugunume bir bucuk ay var gelumligim kaynanamin zoruyla ve cimriligi yuzunden bur terzi evunde dikiyor akrabalari sorunlu ve ikinci diktigi gelinlik. Gecen provaya gittik gelinligimde iki kat tul var ve icinde astar yok tarlatani giyiyorum icinden gozukuyor bunu soledim tarkatani tulle kaplicagini soyledi boyle olurmu nisanligimda saten astar vardi ? Cok sıkıntı yaptim
Tatlim cok daha onemli bi sorun var oda bastan ona firsat verip gelinligini bile veya baska bir dusuncenle ilgili kendi istedigini kabullendiremiyosun e kendince haklisin bastan kotu gelin olmak istemiyosun sonra ne oluyor biliyormusun hep onlara tamam dersen iyisin bir kerede ben su sekilde istiyorum ... ....boyle boyle dusunuyorum dediginde sen sorunlu bid bid eden cemkiren olursun kayinvaldenle genel iliskini bilmiyorum bunlari genel anlamda her evlilik icin soyluyorum cunku yasadim bastan ses etmeyince hep oyle gidiyor sende bi bireysin onlarin her dedigini kabul etmek zorunda olan kuklalari deiliz dedigim gibi bu konuyla ilgili deil genel anlamda uyari amacli yazdimDugunume bir bucuk ay var gelumligim kaynanamin zoruyla ve cimriligi yuzunden bur terzi evunde dikiyor akrabalari sorunlu ve ikinci diktigi gelinlik. Gecen provaya gittik gelinligimde iki kat tul var ve icinde astar yok tarlatani giyiyorum icinden gozukuyor bunu soledim tarkatani tulle kaplicagini soyledi boyle olurmu nisanligimda saten astar vardi ? Cok sıkıntı yaptim
Dugunume bir bucuk ay var gelumligim kaynanamin zoruyla ve cimriligi yuzunden bur terzi evunde dikiyor akrabalari sorunlu ve ikinci diktigi gelinlik. Gecen provaya gittik gelinligimde iki kat tul var ve icinde astar yok tarlatani giyiyorum icinden gozukuyor bunu soledim tarkatani tulle kaplicagini soyledi boyle olurmu nisanligimda saten astar vardi ? Cok sıkıntı yaptim
Yarin tekrar gidip sorunu terzinize yöneltin ben şuan canlandiramadm gözümde. Olmazsa astar gecer tarlatana Aglayip uzmeyin kendinizi.
Yalnız eski konulariniza da dayanarak böyle bir adam ve aileyle mutlu olamayacgnizi adiniz gibi bilip "belki evlenince düzelir" umuduyla ilerlediginiz bu yolda üzülen ve aglayan hep siz olacaksiniz.
Dilerim ki yanilan ben mutlu olan siz olursunuz fakat görünen köy misali sizin durumunuz...
daha şimdiden giyeceğin gelinliğe bile kaynan karar veriyor. :/ kiralasaydınız falan.zaten fiatlar yakın olucaktır terzi de az almaz sizden.karşı çıkman mümkünse çık derim benDugunume bir bucuk ay var gelumligim kaynanamin zoruyla ve cimriligi yuzunden bur terzi evunde dikiyor akrabalari sorunlu ve ikinci diktigi gelinlik. Gecen provaya gittik gelinligimde iki kat tul var ve icinde astar yok tarlatani giyiyorum icinden gozukuyor bunu soledim tarkatani tulle kaplicagini soyledi boyle olurmu nisanligimda saten astar vardi ? Cok sıkıntı yaptim
onlara ne kızıyon sen kendini mahvettin az kendine bak.Mahvettiler hayalimi uyku uyuyamiyorum
Nasıl bir terbiyesizlik! Al kayınvalideme giydiririsin bunu o zaman, provalara da o gelir artık deseydin.Gelinlik ci akrabalari ben sadece kayinvalidenle muatao olurum seninle degil dedi resmen ya