lutfen bilgisi olan var mi

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
31
Dugunume bir bucuk ay var gelumligim kaynanamin zoruyla ve cimriligi yuzunden bur terzi evunde dikiyor akrabalari sorunlu ve ikinci diktigi gelinlik. Gecen provaya gittik gelinligimde iki kat tul var ve icinde astar yok tarlatani giyiyorum icinden gozukuyor bunu soledim tarkatani tulle kaplicagini soyledi boyle olurmu nisanligimda saten astar vardi ? Cok sıkıntı yaptim

Canım, gelinliğinde bile bu kadar masraftan kaçıyorlarsa evlendiğinde neler olabileceğini hiç düşündün mü? Müstakbel eşin bu konuda annesini mi destekliyor?

Canım, gelinliğinde bile bu kadar masraftan kaçıyorlarsa evlendiğinde neler olabileceğini hiç düşündün mü? Müstakbel eşin bu konuda annesini mi destekliyor?
Evet oda tutturdu orda olucak diye suan agliyorum ya sıkıntıdan

Kayınvaliden çok istiyorsa onu kendisi giysin bence :) İstemediğini söylemelisin yada söyledin mi, ne dediler ?

Evet oda tutturdu orda olucak diye suan agliyorum ya sıkıntıdan

Açık açık diyebilirimki, sana verdikleri değeri buradan anlayabilirsin. Karar senin kararın tabii ama bence yol yakınken dön çünkü evlilik arifesinde senin mutlu olup, için içine sığmaması lazımken ağlamana sebep oluyorlarsa orada br durup düşünmek gerekir.

Yarin tekrar gidip sorunu terzinize yöneltin ben şuan canlandiramadm gözümde. Olmazsa astar gecer tarlatana Aglayip uzmeyin kendinizi.

Yalnız eski konulariniza da dayanarak böyle bir adam ve aileyle mutlu olamayacgnizi adiniz gibi bilip "belki evlenince düzelir" umuduyla ilerlediginiz bu yolda üzülen ve aglayan hep siz olacaksiniz.

Dilerim ki yanilan ben mutlu olan siz olursunuz fakat görünen köy misali sizin durumunuz...

Son düzenleme:
küfür edecemde banlanırım diye korkumdan edemiyorum.bi genç kızın hayalidir gelinliği.bırakında o istediği gibi olsun be.insanlar ne insafsız acımasız.1 kere giyeceğin en özel şeye bile bu kadar karışılıyorsa kaç kurtar kendini canım

Simdiden boyleyse ilerde neler olur diye dusunmedim degil. Ben olsam direk sogur ve kosarak uzaklasirdim..

Gelinlik ci akrabalari ben sadece kayinvalidenle muatao olurum seninle degil dedi resmen ya

Mahvettiler hayalimi uyku uyuyamiyorum

Mahvettiler hayalimi uyku uyuyamiyorum
canım iş nişanlında bitiyor.en başta senin istediğine önem vermeli.gelinlikciye baksana ben sadece kvle muhatap olurum demiş bu nasıl bi saygısızlık.gelinlik senin ama sana soran yok.nişanlın eğer sana destek olmuyorsa evlenmek için bi kez daha düşün.şimdi sesini çıkarmazsın onların istediği gibi yaptırırsın gelinliği ama ileride seni böyle ezmeleri devam edecektir.ana oğlan bir olup seni parmaklarında oynatmasın buna müsade etme

Evlendiğinde ne büyük sıkıntılar yaşayacaksın, Allah'ın sevdiği kulsun ki şimdiden sinyal vermeğe başlamış farkında mısın? Neden bu birlikteliği kabul ettin arkadaşım?
Bir kız kendi gelinliğini seçemeyecekse neden evlensin ya. Altın, elmas, vs. hiç biri umrumda olmaz, varsa takar yoksa takmazlar, ama gelinliğimi istediğim yerden kendim seçmeliyim hayatında bir kere giyeceksin bunu. Sana bunu bile çok görenlerle nasıl aile olmayı düşünürsün.

Gelinlik ci akrabalari ben sadece kayinvalidenle muatao olurum seninle degil dedi resmen ya
Daha çok ağlamak istemiyosan
Vazgeçmelisin. ..yoksa daha çok buluşuruz buralarda...
Yazık diilmi sana en güzel günlerini ağlayarak geçiriyosun. Ailenin haberi yokmu bu yaşananlardan? Kendine yakistirdigin hayat bu mu?
Gelinliğini bile secemeyen biri olmak mı hayalin?

Daha gelinligine bile sen karar veremiyosun , Sana verdikleri degerin farkindamisin ?

Ayrica hangi akla hizmetle gelinlikci bile seni dinlemiyor akrabalari diye , gelinligi senmi giyiceksin onlarmi giyicek ?

Evlenincr degisir umuduyla EVLENME cunku adla degismez hatta daha beter olur bu adam ve aile...

Bir kiz istemis oldugu gelinligi giyemiyorsa hic evlenmesin bence ben hep bunu savunurum cunku bende istedigim gelinligi giyememistim o cimrilerin yuzunden keske gidip kendi paramla alsaymisim en azindan icimde kalmazdi neye yanarim biliyormusunuz bizide tutup en luks magazalara sokmalarina yanarim damatligi en luks magazadan aldirdiklarina yanarim gulesim geldi sinirden.. bende ne bileyim iste gorgusuz olmadigim icin agzimi acmamistim.. ne oldu karsima soyguncular cikti resmen soyuldum cimri dedikce cimri kendilerinden bes kurus cikmasin baskalarindan ciksin insanlari kullanmasini seven para icin yasayan insanlar cikti .... Kac kizim kac devamini dusunmek bile istemiyorum bu evliligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…