Lütfen bilgisi olan paylaşsın benimle. Adetim 2 gün sürdü!!! Ne olabilir???

rasater

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
3
1
Adetimi bu ay 3 gün geç oldum normalde 5 gün sürüyodu ama bu sefer bir buçuk 2 gün sürdü. Bugün 4. günü ve damlalar şeklinde kanamam oldu ve de kanamadan sonra kesilmeyen bir kasık ağrım var . Bazı yerlerde hamilelik olabilir diyo... Acaba böyle bi durumla karşılaşan oldu mu? Olduysa sıkıntı neydi?

Geçen ay reglmden sonra kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve düşük yaptığımı söylediler ama ben hamile olduğumu bile bilmiyodum.belki böyle bi durum olablir erkenden tedbir almak lazım.geçmiş olsun

Geçen ay reglmden sonra kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve düşük yaptığımı söylediler ama ben hamile olduğumu bile bilmiyodum.belki böyle bi durum olablir erkenden tedbir almak lazım.geçmiş olsun

Sana da çok geçmiş olsun umarım tekrardan böyle bi sıkıntı yaşamazsın. Seninde adetinde gecikme ve kesilme oldu mu? Bilgilendirdiğin için de teşekkür ederim. Yarın doktora gitsem iyi olacak.

Ağrılarım normaldede erken başlardı ama o ay 1 hafta yattım ağrıdan.Sabah ağrıyla uyandım baktım başlamıştı sonra kesildi kahverengi akıntı başladı bu böyle 1-2 gün devam etti.Tam gününde oldu.Bitti aradan 2 gün filan geçti kasık ağrım başladı dedim herhalde üşüttüm önemsemedm.ama baktım ertesi gün yine ağrıdı bukez hastaneye gittim kanda hamile olduğumu söylediler adetimin yeni bittiğini söyleynce dış gebelik yada düşük olabilir dediler 2 günde bi kan verince değerlerim düştü düşük yapmışsın dediler.Kanama filan olmadan nasıl oldu hala anlamış dedğilim onuda o ayrı bi konu.Yani bence ihmale gelmez hemen git bi hastaneye.Umarım bi sorun çıkmaz.

Son düzenleme:
Adetimi bu ay 3 gün geç oldum normalde 5 gün sürüyodu ama bu sefer bir buçuk 2 gün sürdü. Bugün 4. günü ve damlalar şeklinde kanamam oldu ve de kanamadan sonra kesilmeyen bir kasık ağrım var . Bazı yerlerde hamilelik olabilir diyo... Acaba böyle bi durumla karşılaşan oldu mu? Olduysa sıkıntı neydi?

merhaba cnm bu ay bende de aynı olay oldu adetım 5 gun geçtı 5 gun suren adetım 2 gun surdu ve sonrası damla oldu hıcbırsey anlamadım .test yaptım hepsıde negatıftı bende cevap bulamadım

Merhaba bende de 2 gün sürdü normalde 4gün devam ederken bu ay boyle oldu anlamadım ama diyolar hava değişiminden oluyormuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar size birsey sorcam nolur bilgisi olan yazsin adetin 3 gun gecikti sonra adet oldum 5 gun suren adet 2 gun surdu sonra damla damla geldi kan testi yaptirdim hamile olabilirmiyim diye kan sonucu 7.3 cikti gebelik var gibi dr gittim sonuc icin gebelik ihtimali cok dusuk buyuk olasilikla gebelik olustu adetle olusamadi dedi 1 hafta sonra tekrar kan testi istedi sizce adetin ustune gebe olabilirmiyim

Adetim 5 gün gecti sonra adet oldum 2 gün sürdü. Adet olmadim diye test yaptırmıstim doktor hamile olmadigimi soyledi ama neden boyle oldu boyle olupda hamile oldugunu ogrenen var mi cevap verirseniz sevinirim

Adetim 5 gün gecti sonra adet oldum 2 gün sürdü. Adet olmadim diye test yaptırmıstim doktor hamile olmadigimi soyledi ama neden boyle oldu boyle olupda hamile oldugunu ogrenen var mi cevap verirseniz sevinirim

Bende korunduk ve boşalma olmadı adetim gecikti ve şuan iki gün sürdü çok az sürdü hamilemiyim test yaptım negatif çıktı

X