lütfen bilgisi olan cevaplayabilir mi?

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
118
Balıkesir
arkadaşlar ben 4 + 1 yıllık işletme okuyorum şuan 1 . sınıfım .. ve marmara işletme bölümüne geçiş yapmak istiyorum... ne yapmalıyım .. acil bilgi istiyorum sizden :44: :44: :44: :44:

şu anda tek yapman gereken alttan ders bırakmayıp ortalamanı yüksek tutmak ve hazirandan itibaren marmaranın sitesindeki duyuruları takip etmek

şu anda tek yapman gereken alttan ders bırakmayıp ortalamanı yüksek tutmak ve hazirandan itibaren marmaranın sitesindeki duyuruları takip etmek

1, dönem ortalamam 3.02 2. dönem de yüksek tutmaya çalışırım yeterli mi peki 3 ,02 şimdilik?

2.5 la bile geçebilirsin şöyle ki; senin önünde senden yüksek not ortalamalı başvuru yapan yoksa eğer. sen 3.50 yaparsın çalışır ama 3.60 biri de başvurursa o girer.. Biraz şans işi ama sen ortalamanı 3 üstü tutmaya bak..

1, dönem ortalamam 3.02 2. dönem de yüksek tutmaya çalışırım yeterli mi peki 3 ,02 şimdilik?

bildiğim kadarıyla geçen sene marmara öss puanını da dikkate aldı eğer değişmezse onun da etkisi olacaktır ama yükseltmeye bak çünkü 1.sınıf ortalamaları yüksek oluyor en azından 3.30 yapmaya çalış

peki başvurular internet üzerinden mi yapılıyor cnm?

Bildiğim kadarıyla gidip orada başvuru yapıyorsun ama okuluna görede değişebilir. ama yatay geçiş zamanlarını okulun sitesinden takip edebilirsin..

son bi sorum daha olucak şimdi ben gyte de okuyorum ve yüzde 30 ingilizce eğitimimiz... marmaranın ingilizce işletme sine de başvurabilir miyim??

diğerlerini bilemem ama istanbuldaki üniversiteler bireysel başvuru alır zaten duyurularda bütün ayrıntıları veriyorlar

son bi sorum daha olucak şimdi ben gyte de okuyorum ve yüzde 30 ingilizce eğitimimiz... marmaranın ingilizce işletme sine de başvurabilir miyim??

2 sene önce kendi yaptıkları ingilizce sınavıyla alıyorlardı belki değişmiştir her sene bir şeyler değişiyor

cnm benm ya çok tşk ederim cevaplarınız için

önemli değil yatay geçiş konusunda tecrübem var durumunu anlıyorum:) dediğim gibi sen şu an sadece ortalamanı yükseltmeye bak ve bu isteğini sınıfta dile getirme hiç aklında olmayanlar bile geçişi düşünmeye başlayabilir

sen de mi yaptın cnm hangi üniversiteye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…