Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu anda tek yapman gereken alttan ders bırakmayıp ortalamanı yüksek tutmak ve hazirandan itibaren marmaranın sitesindeki duyuruları takip etmek
1, dönem ortalamam 3.02 2. dönem de yüksek tutmaya çalışırım yeterli mi peki 3 ,02 şimdilik?
2.5 la bile geçebilirsin şöyle ki; senin önünde senden yüksek not ortalamalı başvuru yapan yoksa eğer. sen 3.50 yaparsın çalışır ama 3.60 biri de başvurursa o girer.. Biraz şans işi ama sen ortalamanı 3 üstü tutmaya bak..
son bi sorum daha olucak şimdi ben gyte de okuyorum ve yüzde 30 ingilizce eğitimimiz... marmaranın ingilizce işletme sine de başvurabilir miyim??
2 sene önce kendi yaptıkları ingilizce sınavıyla alıyorlardı belki değişmiştir her sene bir şeyler değişiyor
cnm benm ya çok tşk ederim cevaplarınız için
önemli değil yatay geçiş konusunda tecrübem var durumunu anlıyorum:) dediğim gibi sen şu an sadece ortalamanı yükseltmeye bak ve bu isteğini sınıfta dile getirme hiç aklında olmayanlar bile geçişi düşünmeye başlayabilir
sen de mi yaptın cnm hangi üniversiteye?