- 24 Temmuz 2017
- 65
- -8
- 33
-
- Konu Sahibi yasemin271991
Genitopileme testi bir suru hpv cesitlerine bakiyorum aranizda doktor varmi konusa bilecegim kafamda cok soru isaretleri varMerhaba. Ben ketemde yaptırdım sanırım orada yüksek riskli tiplere bakılıyor sadece şimdi sizden okuyunca anladım. Tp 16 var bende. Ama smear sonucum daha çıkmadı, kolposkopi yapıldı temiz çıktı. Diğer türlü dediğiniz test nedir bilmiyorum
Merhaba eşinizde siğil varmıydı acabaMerhaba. Ben ketemde yaptırdım sanırım orada yüksek riskli tiplere bakılıyor sadece şimdi sizden okuyunca anladım. Tp 16 var bende. Ama smear sonucum daha çıkmadı, kolposkopi yapıldı temiz çıktı. Diğer türlü dediğiniz test nedir bilmiyorum
Merhabalar, öncelikle lütfen sakin kalın, zor olduğunu biliyorum ama stres bağışıklığınızı iyice düşürecektir. Negatife dönen var mı dediğiniz için yazıp sizi biraz olsun rahatlatmak istedim. Bana 2019 yılında Hpv pozitif teşhisi konuldu. Bu dönemde 2 tane siğilim çıktı.Dünya başıma yıkıldı sandım. Panikledim korktum, fakat doktorum sakin olmamı söyledi. Bağışıklığını güçlü tutarsan bu virüsü zamanla atabilirsin dedi. Ama inanın umudum yoktu. O dönem bağışıklığıma çok yüklendim. Ev yoğurdu, turşu, sarımsak, çörekotu yağı, propolis ve aktardan aldığım bağışıklık güçlendirici otlar, karışımlar yedim içtim.Bol bol açık havada ormanda yürüyüşler yaptım. Oksijen aldım. Bu dönemde siğiller artmadı,yayılmadı ama yok olmadı da. Siğiller çoğalmayınca bu hastalığı yenmeye başladığımı anladım ve rahatlamaya başladım. Hastalığı eskisi kadar düşünmez oldum. araya pandemi girdi ve ben doktora gitmekten de korktuğum için bağışıklık güçlendirme olayına devam ettim. Bundan 1 ay önce aynı doktora gittim. Smear testi yapıldı. Siğillerden biyopsi alındı ve Siğiller koterle yakıldı. Siğillerden de kırtulmuş oldum. Gelen sonuç hpv negatife dönmüştüNegatif olan arkadaslar varmi bende sigil yok sizde supeye duserek kendi nizde sigil aradinizmi nezamab cikacak diye stres yaptinizmi benim smear temiz. Obur yaptirdigim teste temiz ama acaba sigil cikcakmi stresi bunalti artik beni. Bende hpv varmi yokmu onuda tam bilmiyorum. Orta risk bakilmamis dusuk riskte oyle bakilmamis acaba herkezdemi bu sekilde test yapiliyor
Testleri nerede yaptırdınız İzmir de nerede test yaptırabilirim.sigil yok ama eşimde var .yanma ağrı oluyor.nasil bir yol izlemeliyim panik oldumMerhabalar, öncelikle lütfen sakin kalın, zor olduğunu biliyorum ama stres bağışıklığınızı iyice düşürecektir. Negatife dönen var mı dediğiniz için yazıp sizi biraz olsun rahatlatmak istedim. Bana 2019 yılında Hpv pozitif teşhisi konuldu. Bu dönemde 2 tane siğilim çıktı.Dünya başıma yıkıldı sandım. Panikledim korktum, fakat doktorum sakin olmamı söyledi. Bağışıklığını güçlü tutarsan bu virüsü zamanla atabilirsin dedi. Ama inanın umudum yoktu. O dönem bağışıklığıma çok yüklendim. Ev yoğurdu, turşu, sarımsak, çörekotu yağı, propolis ve aktardan aldığım bağışıklık güçlendirici otlar, karışımlar yedim içtim.Bol bol açık havada ormanda yürüyüşler yaptım. Oksijen aldım. Bu dönemde siğiller artmadı,yayılmadı ama yok olmadı da. Siğiller çoğalmayınca bu hastalığı yenmeye başladığımı anladım ve rahatlamaya başladım. Hastalığı eskisi kadar düşünmez oldum. araya pandemi girdi ve ben doktora gitmekten de korktuğum için bağışıklık güçlendirme olayına devam ettim. Bundan 1 ay önce aynı doktora gittim. Smear testi yapıldı. Siğillerden biyopsi alındı ve Siğiller koterle yakıldı. Siğillerden de kırtulmuş oldum. Gelen sonuç hpv negatife dönmüştüsiğillerden alınan patoloji sonucu da temiz çıktı. ama negatife dönmesi ne kadar zamanda oldu,ne zaman oldu bunu kestiremiyorum. bu virüsün vücudumuzdan atılabileceğine inanın ve hpv pozitif çıkanlara tavsiyem bu virüsü kafanızda tuttuğunuz sürece size zarar vereceğini, bağışıklığınızı düşüreceğinizi bilin. Seni yeneceğim deyin, bağışıklığınızı güçlendirin. Spor yapın. Oksijen alın, ve elinizden geldiğince başka şeylerle uğraşıp hpv yi kafanızdan uzaklaştırın.Siğil çıkacak mı diye sürekli tedirgin olmayı bırakın. Rabbim bu korkuyu yaşayan herkese acil şifa versin. Ama unutmayın kızlar.. Biz ondan güçlüyüzzzz,onu yenmeyi başarabiliriz