• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bilgilendirin

Zeynepapo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
6
1
1
26
Adetim 23 gün gecikdi gebelik için 17. günde kan testi ve 16. Günde idrar testi yaptırdım ikisinde de negatif çıktı yoğun iş hayatim ve aile ortamim var stresli bir hayat yaşıyorum hiç bu kadar gecikme olmamıştı kadın doğuma gittim kist yada başka bişeyin olmadığını söylediler adet olmam için progestan iğnesi verildi bir hafta içinde olursun demişti doktor ama hayla olmadim neden olabilir adet olmadikca strese gidiyorum yardımcı olabilir misiniz

Kafanıza çok takmissiniz boşverin bı sorununuz yokmuş doktor da demiş gelecektir düşünmeyin stres mahvediyor adet döngüsünü.

Stres yaptıkça daha çok sorun yaşarsınız. Stres yapacak bişey yok ki. Adet gecikmesi her kadının yaşadığı bir durum.
Hormon testleri yaptırın. Belki süt hormonunuz yüksektir. Her şey olabilir.
Başta da stres

Stres yaptıkça daha çok sorun yaşarsınız. Stres yapacak bişey yok ki. Adet gecikmesi her kadının yaşadığı bir durum.
Hormon testleri yaptırın. Belki süt hormonunuz yüksektir. Her şey olabilir.
Başta da stres
Yani diğer gebelik icin olanları yaptirdim sadece stresten bu kadar gecikebilirmj

Yani diğer gebelik icin olanları yaptirdim sadece stresten bu kadar gecikebilirmj
Tabi ki gecikebilir. Ben üni sınavına hazırlanırken 6 ay olmamıştı. Ve dr stresten olduğunu söyledi

Bilmiyorum ne yapacağımı yarın doktor tekrar olmadığım için çağırdı inşallah birşey olmaz

Kan testinden zaten kesin sonuç alırsınız yaptırdım dediniz ama içiniz rahat edecekse yaptırın tekrar. Rahatlamaya çalışın sadece gerisi zaten kendiliğinden olur 😊

Dış gebelik ve boş gebelikden de korkuyorum aslında internette çok fazla yorum var bu ikisi kanda çıkıyor mu bilginiz varmi

Boş gebelikte tüm hamilelik belirtileri çıkıyor zaten kandaki testler bile pozitif çıkar. Dış gebelik te de hamilelik belirtileri çıkar kendinizi hamile gibi hissedersiniz. Panik yapmayın testleriniz negatif

Bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz muayene olmayada korkuyorum gönül rahatlığıyla gidebilirim sağ olun

Rica ederim yarına beklediğiniz misafirinizin gelmesi dileğiyle 😉

Back