Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hap kılo aldırmıyor canım her bünye farklı ınsanlar hap kullanıyor homını gırtlak yıyorlar sonrada hap kılo yapıyor dıyorlar yasmın yada gınera en az yan etkılı haplar dene bır yan etkı olursa bırakırsın esın korunabılır prezervatıfle bız öyle korunmustuk 2 yıl emzırdıgım ıcın hap kulanamamıstım
teşekkür ederim hap konusunda kararsızdım bunu duyduğum iyi oldu doğumdan sonra 12 kilo vedim geri almak istemiyorum.prezervatifi ben istemediğim için hap daha mantıklı geliyor çocuk çocuk diye meledim bebişim oldu şimdi korunma derdi başladı.gerçekten kadın olmak çok zormuş Allah bütün kadınların yardımcısı olsun..
selam arkadaşlar hap kilo aldırmıyor düşüğe sebep oluyor bünyeye göre değişiyor tabii , birde 3 aylık koruyucu iğneler var onlar müthiş derecede kilo aldırıyor bu da bünyeye göre değişiyor , spiral hakkında hiç bir fikrim yok ama deniyenler genel olarak çok memnun ( şahsen 2. zıpamıda bi doğurayım spiralı düşünüyorum ) ama yalel inde söylediği gibi en iyi yöntem ya prezervatif yada geri çekilme