merhaba,bende 7.haftayı yeni doldurdum.5 haftalıkken ilk ultrasona girdim sadece keksi görünüyordu,1 ay sonraya gün verdi,yani 9 haftalıkken gideceğim tekrar,çok küçük olduğu için kesenin içi henüz görünmezmiş,9.haftadan itibaren kalp atışları görünmeye başlarmış..fazla korkup paniğe kapılma derim,olumlu düşünmek her zaman faydalıdır.bebiş sana bi şekilde kendini belli eder,bulantı yada mide kazınması ve uyuklama gibi,bende böyle oluyor.ARAKADAŞLAR BEN BUGÜN DOKTORA GİTTİM.7.HAFTALIK HAMİLEYİM ULTRASYONA KOYDU GEBELİK KESESİNİ GÖRDÜ AMA BEBEĞİ GÖRMEDİ.ŞİMDİ KORKUYORUM.HAFATAYA Bİ DAHA ÇAĞIRDI DOKTOR BENİ.ACABA NEDEN GÖZÜKMEMİŞ OLABİLİR.DAHA ÇOKMU YENİ DOĞALMI YANİ GÖZÜKMEMESİ YOKSA Bİ SORUNMU VARDIR.ŞİMDİDEN DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..senağlama
merhaba,bende 7.haftayı yeni doldurdum.5 haftalıkken ilk ultrasona girdim sadece kesesi görünüyordu,1 ay sonraya gün verdi,yani 9 haftalıkken gideceğim tekrar,çok küçük olduğu için kesenin içi henüz görünmezmiş,9.haftadan itibaren kalp atışları görünmeye başlarmış..fazla korkup paniğe kapılma derim,olumlu düşünmek her zaman faydalıdır.bebiş sana bi şekilde kendini belli eder,bulantı yada mide kazınması ve uyuklama gibi,bende böyle oluyor.ARAKADAŞLAR BEN BUGÜN DOKTORA GİTTİM.7.HAFTALIK HAMİLEYİM ULTRASYONA KOYDU GEBELİK KESESİNİ GÖRDÜ AMA BEBEĞİ GÖRMEDİ.ŞİMDİ KORKUYORUM.HAFATAYA Bİ DAHA ÇAĞIRDI DOKTOR BENİ.ACABA NEDEN GÖZÜKMEMİŞ OLABİLİR.DAHA ÇOKMU YENİ DOĞALMI YANİ GÖZÜKMEMESİ YOKSA Bİ SORUNMU VARDIR.ŞİMDİDEN DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..senağlama
arkadaşlar doktora gittim ve bebişim gördüm.minicik nokta kadar bişey.bi kere koydu ultrasyona görünmedi.tekrar başka ultrasyona koydu onda gözüktü.kalp atışlarını bile duydum çok güzeldi.çok mutluyummmm.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?