Lütfen bilgi verebilşrmisiniz

Kız şaka Mısın? Hem bakire olup hem kıçında taytla nasıl hamile kalacaksın bilerek mi açıyorsunuz bu konuları?

Kız yok rezillik olarak düşünme. Hepimiz anamızın karnında öğrenmedik. Ben her şeyi evlendikten sonra öğrendim. Hatta buraya bile evlendikten sonra buldum bağlandım. Ben espri olsun diye yazdım. Benim cümleme takılma. Yadırgamak, eleştirmek asla bana düşmez. Uzduysem hakkını helal et Ama merak etme o şekilde gebelik oluşmaz. İçin rahat olsun

Bu böyle olmayacak. Ben bir de eşimde bebiş için kıyafetlerimle deniyimmm
Ya aslında adetim 2 gün Erken oldu İnternete yazınca çıkan şeyler maglumso
Sorun yok tesekkür ederim yinede sizde helal edin

Canim benim yazdiklarini okudum ve çok üzücü bu kadar aşağlayarak ya da ayıp bişey yapmış gibi yazman dalga gecilcek bi konu değil her insanin evlilikten önce tatması gereken bi duygu kendisini keşfetmek adına olsa bile bu utanc veya terbiyesizlik diyebilcegimiz bişey değildir bence ve sormak ayip degil bilmemekte öyle herkes tecrube edinerek ve orda burda bilgilerle zaten bilgi edinebilir cinsellik doğal olduğu kadar önemli de bir konu bunun için biten evlilikler bile var bu konuda tecrübeli olmamız hem kadin hem erkek bence gayet doğal ve olması gereken bişey bu toplumda eğitimsizlikten dolayı bazı insanlar bu şekilde karsılayabiliyo ne yazikki ama bu ayıp veya yanlış bişey değil bence yazarken de bu kadar kendinizi ayıplamayın böyle bir yakınlaşmadan hamileliğin olması imkansizdan öte bir şey

İyi kalbiniz güzel yazınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…