Hayatımda ilk ve sonkez bir hata yaptım. Sevmek bu degil ama cahillik yada siz nasıl anlandırısanız o olsun saygım sonsuz çünkü birdaha tekrarı olmayacak Sözlüm ile 23 gün önce adetim bittikten 2 gün sonra Bi sevişme yaşadık üstüm başım giyinikti çıplak VS degildim sadece Bi arkadan denemek istedi ben istemedim zaten çok kuruydu oda bende olmadı biraz sürtünndü o sıra çok az vajinama deger gibi oldu ben hemen istemediğimi söyledim boşaldı belime geldi biraz ben hemn bagırınca sildi kuruladı ben tamamen cıplak degildim üstümde tayt iç çamaşırım duruyordu vajinam kapalıydı. Bi anlık şehvet hata salaklık terbiyesizlik. Yakınlaşma dan 7.gün ve 22. Gün idrar testi yaptım çünkü bilgisizlik yada o anki sevgi diye adlandırdıfımız saçmalığın verdiği boşvermişlik korkuya yerini bıraktı negatif çıktı adet günümden 1 gün önce kanamam oldu rengi kırmızı sümüksü ara ara pıhtılı öyle damla damla yada leke şeklinde degil ben pcos hastasıyım gliffor kullanıyorum normalde düzensiz adetim var 3n son adetim 22 ocakta olmuştum busefer 20 şubatta oldum yerleşme kanaması olabilirmi yerleşme kanaması nasıl birşey dir ilişkiden kaç gün önce olur ben günden sonra asla yakınlaşma yaşamadım yaşamama ister gülün ister dalga geçin hakaret bile halledecek salaklık yaptım ama en azından hamile olanlar bunu yaşayanlar bilgi verirse sevinirim