Olabilirsin tabiki test yaptın mı ?Merhaba herkese. Kızlar benim adet günum 8 aralık yada 9 aralık.( 22,23,25 gün söngüm) ama belirtiler adet öncesi belirtilerden bir az farklı.
Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben bir aydır doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Hafif midem bulanıyor dünden beri, karnımın alt bölgesinde adet olucakmış gibi hiss ve hafif ağrılar var ama çook hafif bilinmiyecek derece. Bide gece vücud sıcaklılğım aetıyor gece terlemeleri oluyor.Sizce hamile ola bilirmiyim?
HEnüz test yapmadımTabi ki olabilirsin. Test yapmadın mı
Hayır cnm yaa henüz erken diye düşünüyorum.Önemli olan adetten sonraki test belirtiler psikolojik olbilir netlik ypman için testle kan vermen lazım cnm
Bende kaset test var onun için erken dwğilmi?Olabilirsin tabiki test yaptın mı ?
Regliniz 8-9 Aralık değil mi ben mi yanlış okudum ?Bende kaset test var onun için erken dwğilmi?
Evet olmalıydı en azından bu gün olmalıydı olmadı hwnüzRegliniz 8-9 Aralık değil mi ben mi yanlış okudum ?
Evet olmalıydı en azından bu gün olmalıydı olmadı hwnüz
Teşekkür ederim cnmO yüzden test yapabilir veya kan verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?