Bagirsaklari anca duzene giriyor 3 ay boyle olur korkma cok normal ıkınması kızarması yalniz benim tavsiyem bebege anason verme kimyon ver .. damla ne kullaniyorsun ? Sab simplex cok iyidir tavsiye ederim bi deneMerhaba arkadaşlar, 25 günlük bir oğlum var tüp bebek ile kavuştuk. Benim bebeğim her seferinde memeyi çekmeye başladığı an karnından guruldama sesleri geliyor ve ağlayarak memeyi bırakıyor ıkınmaya çalışıyor. İnanın onu gördükçe içim parcalaniyor, ter içinde kalıyor çocuğum ve kakasını boşaltması rahatlaması uzun zaman alıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, sürekli gaz çıkarmakla uğraşıyorum, damlamiz var onun haricinde bitkisel gaz damlaları da kullaniyorum, kimyon çayı anason falan ama etki etmedi. Bu durumu yaşayan çözüm bulan var mı? Birde bu gaz sorunalrı ne zaman son bulacak ?
Zaten anason çayı vermeyin de kendiniz de içmeyin. En son bebeklerde krizlere neden olduğu ile ilgili bir doktor yazısı okumustumMerhaba arkadaşlar, 25 günlük bir oğlum var tüp bebek ile kavuştuk. Benim bebeğim her seferinde memeyi çekmeye başladığı an karnından guruldama sesleri geliyor ve ağlayarak memeyi bırakıyor ıkınmaya çalışıyor. İnanın onu gördükçe içim parcalaniyor, ter içinde kalıyor çocuğum ve kakasını boşaltması rahatlaması uzun zaman alıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, sürekli gaz çıkarmakla uğraşıyorum, damlamiz var onun haricinde bitkisel gaz damlaları da kullaniyorum, kimyon çayı anason falan ama etki etmedi. Bu durumu yaşayan çözüm bulan var mı? Birde bu gaz sorunalrı ne zaman son bulacak ?
Doktor tavsiyesi diye anason vermiştim tekrar arastiririm iyice, damla olarakda evet san simplex kullanıyorumBagirsaklari anca duzene giriyor 3 ay boyle olur korkma cok normal ıkınması kızarması yalniz benim tavsiyem bebege anason verme kimyon ver .. damla ne kullaniyorsun ? Sab simplex cok iyidir tavsiye ederim bi dene
Çok tşk ederimBebeğinize lütfen bir şey vermeyin emziriyorsanız siz her yemeğinize kimyon atın. Sütünüzde tazyik var mı bakın. Ona ısısına uygun kova içine sizin tutacağınız oturma banyoları yaptırın. Ayaklarını suda çırptıkça kolay gaz çıkarır. Bol bol masaj yapın. Youtube da gaz için masajlar var. Emzirme sonrası hemen yatırmayın. Bir de gündüzleri tummy time yaptırın. Göreceksiniz hem kasları kuvvetlenecek hem rahat gaz çıkaracak. Onun dışında asla bebeğinize 6 ay öncesinde bir şey vermeyin.
Karın üstü yatırınca çok ağlıyor masaj yaptırmıyor, sadece bacağıma karın üstü yatırınca susuyor ve uzun uğraşlar sonucunda gaz çıkarıyor o şekildeEmmeden önce ayaklarıyla gaz masajı gaz hareketleri karnını ovalayın cok iyi gelicektir. Bizde gaz damlası işe yaramamıstı yemeklerime kimyon katıyodum yüz üstü yatırın karnının üstünde olunca da bazen zorlanıp cıkarabiliyolar gaz.
Karın üstünü bebekler sevmez başlarda çünkü onlara zor gelir sırt kasları kuvvetsiz olduğu ve tepetaklak oldukları için her gün bu sürenin uzadığını göreceksiniz. Kendi göğsünüzde başlayın karın üstü koyun sonra yere koyun karşısına geçip seslenin derken derken kadlar kuvvetlenip dayanacaktırKarın üstü yatırınca çok ağlıyor masaj yaptırmıyor, sadece bacağıma karın üstü yatırınca susuyor ve uzun uğraşlar sonucunda gaz çıkarıyor o şekilde
Rica ederim inşallah işe yararÇok tşk ederimhepsini uygulayacağım
Anne sutunu rahat sindirmesi icin her emzirmeden once relaktaz damla kullanin.Merhaba arkadaşlar, 25 günlük bir oğlum var tüp bebek ile kavuştuk. Benim bebeğim her seferinde memeyi çekmeye başladığı an karnından guruldama sesleri geliyor ve ağlayarak memeyi bırakıyor ıkınmaya çalışıyor. İnanın onu gördükçe içim parcalaniyor, ter içinde kalıyor çocuğum ve kakasını boşaltması rahatlaması uzun zaman alıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, sürekli gaz çıkarmakla uğraşıyorum, damlamiz var onun haricinde bitkisel gaz damlaları da kullaniyorum, kimyon çayı anason falan ama etki etmedi. Bu durumu yaşayan çözüm bulan var mı? Birde bu gaz sorunalrı ne zaman son bulacak ?
Bu üçünü de kullanıyorum nurseharvey hariç. Çok tşk ederim onuda denicemAnne sutunu rahat sindirmesi icin her emzirmeden once relaktaz damla kullanin.
Probiyotik olarak bigaia damla, gaz giderici olarak da nurseharvey kullanin.
Bol bol masaj yapin hareket ettirin bebişi.
Sabredin 4.ay gibi gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?