Lütfen bilen cvp yazsın

flower fairy

yanlış yaptıysam doğrusu hoşuma gidmemiştir...
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
252
438
33
2 ay önce bebeğimi dünyaya getirdim ağlamasında vs mortor gelişiminde bi sıkıntı yok ama bebeğimin kafası geri doğru olduğunda sesi sanki ağlamış ağlamışşşta sesi hiç çıkmıyormuş gibi tiz çıkıyo bebek kangurusan koyuyorum onu kafası geri düşüyo öyle ağlıyo neden acaba doktorlukmu yoksa boğazı geri doğru gittiğinden sesmi bozuk geliyo çünkü kafasını düzelttiğimde yada kendi kafasını öne aldığında bu sorun ortadan kalkıyo

Öncelikle bebek 6 ay olmadan kanguruya konulmaz canımıniçi, çünkü kanguruda bebek oturma pozisyonundadır.

Konuya gelecek olursak, kafası geriye doğru yattığında sesi az ve tiz çıkıyor demek istediğini anlıyorum. Aynısını kendine de yap bakalım, kafanı olabildiğince geriye yatır ve konuşmayı dene, nasıl da bozuluyor di mi canişkom? Bu yüzden normaldir diyebilirim. Tabi olayı yanlış anladıysam doktor kontrolüne gittiğinde doktoruna sor tatlım.

Saol tatlım cvp için 2. Cocuk olmasına rağmen sanki ilk bebeğimmiş gibi tecrübesis hissediyorum kndimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…