O kremsi akıntı sizin akıntınız zevk aldığınızda salgılanıyor ilacı 2 kere almayın bir daha zaten oldukça zararlı bir ilaç prezervatif ile korunmuşsunuz delik de yoksa bir şey olmamıştırPrezervatifle korunarak ilişki yaşadık boşaldıktan sonra prezervatif sağlamdı ama benim vajinamın dışında krem rengi bir şey vardı şüphelendiğim için belki bulaşmıştır diye ella içtim o dönemde de zaten ishal gibiydim ilaçtan bir kaç saat sonra aralıklarla iki kere tuvalete çıktım internette yazanlar yüzünden ertesi gün hapı ikinci kez yine kullandım ama üzerine yine tuvelete çıktım sizce ilaç etkisini kaybedermi bir şey olurmu
Teşekkür ederim çok sağolun adetime daha 8 gün vardı ama bugun kanamam oldu neden anlamadımBu arada içtiğiniz haplardan dolayı adet döngünüzde farklılıklar olacaktır. Panik yapmayın
Çok teşekkür ederim sağolun ben bugün kanamam olunca tedirgin oldumElla senede en fazla 4/5 defa kullanılması önerilen bir ilaçtır yumurtalıklara zarar verebilir arka arkaya içmenize gerek yok çünkü ilaç kana karışıyor bağırsağa gitmiyor hamile kalmazsınız merak etmeyin
Çok sağolun teşekkür ederim ben emin olamadığım için iki kere aldım ama bugün reglime 8 gün olmasına tağmen kanamam oldıO kremsi akıntı sizin akıntınız zevk aldığınızda salgılanıyor ilacı 2 kere almayın bir daha zaten oldukça zararlı bir ilaç prezervatif ile korunmuşsunuz delik de yoksa bir şey olmamıştır
Neden acaba belli değil mi, o kadar Ella içilir mi, bikac ay bozulur gelmeyedebilir, telaş yapma, ilaçların bozduğu hormonlar kendine gelemez bı süre ..Teşekkür ederim çok sağolun adetime daha 8 gün vardı ama bugun kanamam oldu neden anlamadım
Teşekkür ederim biraz sitres yaptım anlayamadım o yüzdenNeden acaba belli değil mi, o kadar Ella içilir mi, bikac ay bozulur gelmeyedebilir, telaş yapma, ilaçların bozduğu hormonlar kendine gelemez bı süre ..
Civanperçemi içtim kaç gün şimdi de Tarlusal çok koruyorumBen adetimde gecikme olduğunda sabah aç karna ve gün içinde adaçayı içiyorum
Gayet iyi söktürüyor adeti
Bebek durumunu bilemem ama ben menopoza yaklaştığım için düzensiz reglimi getiriyor
Bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?