Lütfen! Bilen Biri Yorum Yapabilir mi? :(((

arwen5

beyaz lilium
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
158
0
İLİŞKİ İÇİN
1 paraların ikilisi
2 paraların yedilisi
3 kupaların dokuzlusu
4 kılıçların birlisi
5 asaların üçlüsü
6 asaların kraliçesi
7 imparatoriçe
8 araba
9 adalet
10 güneş

İŞ İÇİN
1 paraların dörtlüsü
2 paraların beşlisi
3 kupaların üçlüsü
4 kupaların sekizlisi
5 asaların yedilisi
6 asaların onlusu
7 asaların kraliçesi
8 imparator
9 adalet
10 dünya

bu aralar felaket bir çöküşteyim:KK43::KK43:, lütfen bilen biri bana yorum yapabilir mi?:KK14::KK14: burcum terazi

İLİŞKİ İÇİN
1 paraların ikilisi
2 paraların yedilisi
3 kupaların dokuzlusu
4 kılıçların birlisi
5 asaların üçlüsü
6 asaların kraliçesi
7 imparatoriçe
8 araba
9 adalet
10 güneş

İŞ İÇİN
1 paraların dörtlüsü
2 paraların beşlisi
3 kupaların üçlüsü
4 kupaların sekizlisi
5 asaların yedilisi
6 asaların onlusu
7 asaların kraliçesi
8 imparator
9 adalet
10 dünya

bu aralar felaket bir çöküşteyim:KK43::KK43:, lütfen bilen biri bana yorum yapabilir mi?:KK14::KK14: burcum terazi

bende yeni başladım. yorumlaya bildiğim kadarıyla... kartların hepsi düz mü geldi. kartları tersli düzlü iyice karıştırsaydın.
ilişki için;
şuanda dengeli durumdasın. geçmişte kesin net bir karar vermişsin.sanırım senin burcun hava grubundan. son karta göre güzel bir ilişkin olacak ileride.

Son düzenleme:
redmars çok teşekkür ederim, evet hava grubuna ait burcum. teraziyim ben. acaba iş için açtığım kartları da yorumlar mısın? ayrıca benim kartlarım yok ben netten seçiyorum kartları.

redmars çok teşekkür ederim, evet hava grubuna ait burcum. teraziyim ben. acaba iş için açtığım kartları da yorumlar mısın? ayrıca benim kartlarım yok ben netten seçiyorum kartları.

iş için ; en son çıkan dünya kartı bütünleşmeyi gösteriyor. Işlerin yoluna girecek. Internetten çekilenlere pek güvenmiyorum. Kartların hepsinin düz gelmesi ilginç geldi. Kart satın alabilirsin. Ya da kendi tarot kartını kendinde yapabilirsin. Kendin yaptığın kartlar daha güvenli olur. Senin enerjinle yükleniyor çünkü daha doğru sonuç verir.

benim kartlarım yok, zaten bakamadığım için hiç almayı düşünmedim, o yüzden netten çekim yapıyorum. acaba siz de varsa benim yerime kelt açılımı yapar mısınız. yapamazsanız eğer canınız sağolsun. ayrıca çok teşekkür ederim.

X