How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama lutfen bilen biri yardim etsin

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
kizlar sacimi iki ay once koleston 4 numara kahve rengine boyadim

tabi nerdeyse siyah gibi tuttu biraz akti bu iki aylik surecte simdi koyu kestane gibi

ve elimde su an koleston 7/1 kullu kumral boya var

sacimin ustune bu boyayi vursam nasil bi renk olur koyu olur baya tahminimce ama ya sacim kizillasirsa

en nefret ettigim sey sactaki kizilimsi turuncumsu yansimalar

nasil bi sey olur sizce yardim eder misinizz cok absurt bi renk mi olur kii

2 ayda diplerinden kendi saçların geldiği için o kısımlar farklı olacaktır. 7.1 kendi saç rengini açar boyalı kısımlar çok açılmaz kötü görünebilir diye düşünüyorum :( Boyama şekli için daha iyi bilen biri yardımcı olur belki. Kolay gelsin.

4 numarayı biliyorum siyaha yakındır,
elinizdeki mevcut boyayla açmanız mümkün değil, saçmasapan bir renk çıkabilir ortaya,
ayrıca arkadaşa katılıyorum dipteki kendi saçlarınız daha açık olur..

bence açtırmak için profesyonel yardım alın

ben de arkadaşlara aynen katılıyorum. dipteki kendi saçınız ile önceden koyuya boyanmış yerler farklı renk tutacaktır. bence işinizi şansa bırakmayın bi kuaföre gidin derim.

Soruna cevap veremicem ama bence Koleston dışında başka bir marka kullan.
Hiç bir zaman kutunun üstündeki rengi çıkardığını görmedim. İlla ki daha koyu oluyor kutudaki renkten.
Ben Nevacolor ve Palette'den memnunum. Naçizane fikrim...

kizlar sacimi iki ay once koleston 4 numara kahve rengine boyadim

tabi nerdeyse siyah gibi tuttu biraz akti bu iki aylik surecte simdi koyu kestane gibi

ve elimde su an koleston 7/1 kullu kumral boya var

sacimin ustune bu boyayi vursam nasil bi renk olur koyu olur baya tahminimce ama ya sacim kizillasirsa

en nefret ettigim sey sactaki kizilimsi turuncumsu yansimalar

nasil bi sey olur sizce yardim eder misinizz cok absurt bi renk mi olur kii
4 numara ile boyamışsınızz. Şimdi 7.1 boyasam diyorsunuz. Saçınızdaki renginşz bakır bir şekilde açılır hafiften. Dipleriniz daha başka renk olur zaten. Bence ya 4-5 tonlarına devam edin yada açıcıyla açın ondan sonra bıyayın 7.1 ile

Hem saçın iki farklı renk olur hem de tutturamazsın bence iyi bir kuaföre yaptır

Back