- 20 Mayıs 2022
- 7
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi papatyakiz67
Hayir canim damla damla açık pembe ya da kahverengi olur az az olur ve bir gün sonunda biter için rahat olsun pıhtılaşma kanama olmaz istersen bir doktora görün hapin bir etkisidir belkiSelam. Bu sıralar çok fazla ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım. Geçen ay 3 tane kullandım regl oldum 14 gün gecikmeyle. Bu ay 1 tane kullandım korunmasız ilişkinin ardından. Haptan dolayı 1 hafta sonra kanamam oldu. Ama o kanamadan 1hafta sonra sonra kahverengi kanamam başladı 5 gün önce. Bugün kesildi. kanamanın yoğunluğu lekelenme tarzı değildi biraz daha fazlaydı ve çok küçük pıhtılar vardı. Bu kahverengi kanamanın 2. günü test yaptım negatif çıktı ama zaten erkenmiş test yapmak için. Adetime yaklaşık bir hafta falan var. Başka bir şey yok. Ağrım falan hiç olmadı. Yerleşme kanaması böyle mi oluyor?
Teşekkür ederim cevabınız için. Regl olamazsam gidicem. Bu haplar da insanı alt üst ediyormuş. Kullanmayın gerçekten psikolojim altüst olduHayir canim damla damla açık pembe ya da kahverengi olur az az olur ve bir gün sonunda biter için rahat olsun pıhtılaşma kanama olmaz istersen bir doktora görün hapin bir etkisidir belki
Hiç kullanmadım genelde esim korunuyordu size tavsiyem öyle yapın ya da geri çekilme yöntemi kullaninTeşekkür ederim cevabınız için. Regl olamazsam gidicem. Bu haplar da insanı alt üst ediyormuş. Kullanmayın gerçekten psikolojim altüst oldu
Bu hap bi korunma yöntemi değil senede 2 kez içilebiliyo max. Ayrıca kuzenim de arkadaşımda içtikleri halde çocukları oldu onlar evliydi çok sorun olmadı tabi bu durum. Şuan kesin gebe değilsiniz diyemez kimse sizeSelam. Bu sıralar çok fazla ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım. Geçen ay 3 tane kullandım regl oldum 14 gün gecikmeyle. Bu ay 1 tane kullandım korunmasız ilişkinin ardından. Haptan dolayı 1 hafta sonra kanamam oldu. Ama o kanamadan 1hafta sonra sonra kahverengi kanamam başladı 5 gün önce. Bugün kesildi. kanamanın yoğunluğu lekelenme tarzı değildi biraz daha fazlaydı ve çok küçük pıhtılar vardı. Bu kahverengi kanamanın 2. günü test yaptım negatif çıktı ama zaten erkenmiş test yapmak için. Adetime yaklaşık bir hafta falan var. Başka bir şey yok. Ağrım falan hiç olmadı. Yerleşme kanaması böyle mi oluyor?
Haplardan dolayı vücudunuzun dengesini şaşırtmışsınız büyük ihtimal lekelenme zannettiğiniz şey adet kanamasıdır büyük ihtimal. Yasmin kullanın, dengenizi bulmanıza yardımcı olur hem de korur. Ertesi gün hapına gerek kalmazSelam. Bu sıralar çok fazla ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım. Geçen ay 3 tane kullandım regl oldum 14 gün gecikmeyle. Bu ay 1 tane kullandım korunmasız ilişkinin ardından. Haptan dolayı 1 hafta sonra kanamam oldu. Ama o kanamadan 1hafta sonra sonra kahverengi kanamam başladı 5 gün önce. Bugün kesildi. kanamanın yoğunluğu lekelenme tarzı değildi biraz daha fazlaydı ve çok küçük pıhtılar vardı. Bu kahverengi kanamanın 2. günü test yaptım negatif çıktı ama zaten erkenmiş test yapmak için. Adetime yaklaşık bir hafta falan var. Başka bir şey yok. Ağrım falan hiç olmadı. Yerleşme kanaması böyle mi oluyor?
Prospektusunde essek kadar senede 2 kereden fazla kullanmayin denilen bir ilaci leblebi gibi tuketmissiniz. Bence hamile kalmaktan degilde bir daha hamile kalamamaktan endiseleninSelam. Bu sıralar çok fazla ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım. Geçen ay 3 tane kullandım regl oldum 14 gün gecikmeyle. Bu ay 1 tane kullandım korunmasız ilişkinin ardından. Haptan dolayı 1 hafta sonra kanamam oldu. Ama o kanamadan 1hafta sonra sonra kahverengi kanamam başladı 5 gün önce. Bugün kesildi. kanamanın yoğunluğu lekelenme tarzı değildi biraz daha fazlaydı ve çok küçük pıhtılar vardı. Bu kahverengi kanamanın 2. günü test yaptım negatif çıktı ama zaten erkenmiş test yapmak için. Adetime yaklaşık bir hafta falan var. Başka bir şey yok. Ağrım falan hiç olmadı. Yerleşme kanaması böyle mi oluyor?
Aynı ayda 3 tane ertesi gün hapı kullanırsan hormonların ne hale gelir hiç düşünmüyor musun gerçekten neden doğru düzgün bir korunma yöntemi seçmiyosun da kendine bu zararı veriyosun? Ara kanaman olmasi çok normal bence hamile değilsin ama böyle giderse sağlığından olursun belki de olduğun için oluyo bu kanamalarSelam. Bu sıralar çok fazla ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım. Geçen ay 3 tane kullandım regl oldum 14 gün gecikmeyle. Bu ay 1 tane kullandım korunmasız ilişkinin ardından. Haptan dolayı 1 hafta sonra kanamam oldu. Ama o kanamadan 1hafta sonra sonra kahverengi kanamam başladı 5 gün önce. Bugün kesildi. kanamanın yoğunluğu lekelenme tarzı değildi biraz daha fazlaydı ve çok küçük pıhtılar vardı. Bu kahverengi kanamanın 2. günü test yaptım negatif çıktı ama zaten erkenmiş test yapmak için. Adetime yaklaşık bir hafta falan var. Başka bir şey yok. Ağrım falan hiç olmadı. Yerleşme kanaması böyle mi oluyor?
Merhaba bilgi verir misiniz ne olduHanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var. 10 Ağustos adet günümdu iki gün gecikmem oldu sabah saatlerinde test yaptım çift çizgiyi gördüm. 3 saat sonra hafif pıhtılı kanamam oldu 3 gündür azalarak devam ediyor bu durumu yaşayıp hamile olan var mı