lütfen bi okuyun cevap bekliyorum

ebru0108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
10
0
merhabalar
bu siteye henüz yeni üye oldum ama bayağı ümitlenerek ümitlerim boşa mı çıktı ne kırışıklıkla ilgili bir sorunumu yazdım kimse benimle bir diyaloğa geçmedi
sevgili arkaaşlar son 1 ay içerisinde sağ yanğımda gülünce 4 tane çizgişeklinde kırışık oluştu henüz çok yeni ne yapabilirim doğum kilolarını yeni yeni atıyorum aceba ondanmı oldu:1no2:: 1no2: uygulayabileceğim goğal bir maske tarifi varmı çok üzgünüm gülerken yanağımı kapatma alışkanlığı baş gösterdi 29 yaşındayım lütfen yardımcı olurmusunuz:çok üzgünüm:,:çok üzgünüm:,:çok üzgünüm:,

canım bence doğumdan sonra verdiğin kilolarla ilgilidir.. spor yapmadan kiilo veriyorsan eğer oda çok etkili olur..öncelikle internetten yüz yogasını araştır hergün onu uygula kilo verirken yüzünde sarkmamış toparlanmış olur. maske olarakta şunu önerebilirm.. taze kaymak ve elmayı iyice püre yap ikisini karıştırarak yüzüne maske olarak uygula bunun hem kırışıklıklara hemde cildi sıkılaştırmaya etkisi var.. birde küçük buz kalıplarına soda limon ve az tarçınla karışım yap dök. her sabah kalktığında bununla yüzüne kompreks yap.. yüzüne bakım keremi kullanıyormusun?

sevgili Arzu- peri vermiş olduğun değerli bilgilerinden dolayı şükranlarımı sunarım kaymak tan bahsetmişsin bu hazır alınan süt kaymağımı yoksa bizim kendi pişirdiğimiz süt ün kaymağıda olabilir?

rica ederim ,umarım işe yarar, ama yüz yogasını ihmal etme.. kendi pişirdiğimiz sütün kaymağı çok daha iyiolur. ayrıca kırışıklıklar için forumda baya maske tarifleride var inceledinmi hiç?

Sanırım cildiniz kuru, 29 yaşında kırışıklık olması çok erken bence.
Akşam glikolik asit içeren yoğun bir krem, sabah da yüksek güneş korumalı bir nemlendirici.
Clarins multi-active serisini şiddetle tavsiye ederim. Gündüz kremi oldukça yoğun ama ciltte eriyor sanki, gece kremi ise tam içinde yazdığı gibi sabah uyandığınızda yumuşacık bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…