lutfen bi bakin

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
8 aylik evliyim ve evliliğinden bu yana ilk defa reglim gecikti test yaptim ve negatif cikti ...fakat kasiklarimda asiri derecede ara ara giren agri oluyor ama regl sancisi gibi değil bu agri daha önce hic olmamisti regl zamanim baya bi geçti gene testmi yapsam diye düşünüyorum.ve cinsel ilişki sirasinda Esim sanki orada lastik gibi birşey var zorluyor dedi hic boyle seyler olmamisti.tabiki de randevumu aldim doktora gidicem 2 gun sonraya ama meraktan olucem aklima hemen burasi geldi.çünkü bilgili yasayan kadınlar vardır diye...sizdende fikir almak istedim herkese şimdiden teşekkürler..

Lastik gibi şey bebek (daha doğrusu embriyo {daha da doğrusu tahminimce henüz zigot}) diye düşünmüyorsunuz değil mi?

Hayır yani, imkansız ona şey olması da

Bilemedim ne olduğunu bebek vs aklma hic gelmemisti ..ilk defa oluyor ne olduğunu anliyamadimm..

Yani hersey olabilir kimse bisey soyleyemez burda.
Benimde reglim gecikti ilkdefa.testlerim negatif cikiyor..kan testi yapmayada useniyorum...bekliyorum oyle hayirlisi olsun.

Lastik gibi şey mi, yara falan mı çıktı acaba rahim ağzında, oda adet düzensizliği yapar, kasıklarda ağrı yapar. Birçok nedeni olabilir.

Rahminizde vajinaya kadar inen bir perde yani septum olabilir.Vajinal ultrasonla detaylı incelenmesini isteyin dikkatli bakılsın.

Septum derken ciddi birseymi acabq (

Bu bir olasılık sadece lütfen böyle bir şey varmış gibi üzülüp takılmayın..Muayene de belli olur.Varsa bile basit bir operasyonla alınır.Alınması şart gebeliğe engel olmasa da gebe kalındığında erken doğuma sebep olabilir septum.Ben de vardı alındı...

Sizdedemi bendeki belirtiler vardi?cevabiniz icin teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…