• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bi bakın yerlesme kanaması olabilir mi?

sessizkal

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
174
78
18
33
Arkadaslar benim bi sorum var 19 aylık bi kızım var ve ben daha dogumdan sonra hic adet olmadım yumurtlama adet olmayınca olmaz diye düsünüyorum ama yinede dikkat ediyoruz esimle 12 mayısda iliski sırasında biraz kacak oldu ve iliskiden tam 15 gün sonra kahverengi ve 1_2 damlada kırmızı leke geldi ben adet oluyorum sandım ama simdi devamı gelmiyo peceteye silerken cok az be bazen acık pembe sarımsı leke geliyo sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi adet olmadanda hamile kalınır mı. Yarın yani iliskiden 18 gün sonra idrar testi yapsam dogru sonuc cıkar mı gögüs uclarım da cok hassas emdirirken acımazdı simdi cok acıyo yarın test yapsam mı?

Tamda ondan bahsediyormussun gibi ama sanırım istmiyosun allah gönlüne gore versin istemiyosan yoktur insallah ama varsada iki cocugunda birlikte büyür hic uzulme ben 10 yil sonra ikinci yapmaya karar verebildim diyorum ki simdi keske daha once olsaymiş ama kismet iste idrar testinde cikar bence yarin yapinca haber verirsin varsa silikte olsa çıkar

:KK1::eek:
Tamda ondan bahsediyormussun gibi ama sanırım istmiyosun allah gönlüne gore versin istemiyosan yoktur insallah ama varsada iki cocugunda birlikte büyür hic uzulme ben 10 yil sonra ikinci yapmaya karar verebildim diyorum ki simdi keske daha once olsaymiş ama kismet iste idrar testinde cikar bence yarin yapinca haber verirsin varsa silikte olsa çıkar
Cevabın icin tesekkür ederim arkadasım evet istemiyorum ya istememek degil aslında utanıyorum bi oglum var 4 yasında bide 19 aylık kızım olursa bu 3 numara olucak ve ben psikolojik olarak dayanamam gibi hissediyorum cok korkuyorum ama Rabbim nasip ederse bize boyun egmek düser tabi yarın ilk iş bi test yapıp size de haber vermek olucak insallah

Test yaptım canım negatif cıktı iliskiden sonra bugün 18. Gün 3 gün sonra tekrar mı test yapsam yarın sabah hastaneye gidip kan mı versem?

Test yaptım canım negatif cıktı iliskiden sonra bugün 18. Gün 3 gün sonra tekrar mı test yapsam yarın sabah hastaneye gidip kan mı versem?
Bende seninle ayni durumdayim alti aylik kizim var korunmuyoruz 've dort gun once birkc damla khverengi akintim oldu devami gelmedi adet belirtilerim de vardi kasiklarmda da batma var dun test yaptim negatifti ama bilmiyorum yerlesme kanamasimidr ki ilk gebeligimde hic yerlesme kanamasi yasamadm

Bende nisanının 4 de kahverngi akıntım başladı 6 sında peçete ful kırmızı kandı sonra peçete koydm 2 dakka sonra oda kırmızı kan doluydu sonra sabahına bitermiş gibi soluk renkte geldi pembede değil kırmızıda değil kahverengi akıntı 6 gün sürdü böyle yerleşme kanaması olur mu bu adet mi

Bende nisanının 4 de kahverngi akıntım başladı 6 sında peçete ful kırmızı kandı sonra peçete koydm 2 dakka sonra oda kırmızı kan doluydu sonra sabahına bitermiş gibi soluk renkte geldi pembede değil kırmızıda değil kahverengi akıntı 6 gün sürdü böyle yerleşme kanaması olur mu bu adet mi
Valla hicbr bilgim yok cnm ins istiyosan yerlesme knamasidir

15 test yaptım farklı markada negatif tarlusal kullandım adet oldum tarlusal içip adet olduğuma göre hamilelik ihtimali varmı

Back