Sivilceli Ciltler lütfen bi bakın yardıma ihtiyacım var.....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zelixsx06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
401
6
39
selam arkadaşlar deep clean yıkama jeli kullanıyorum burnumun üzerındekı siyah noktalar için parfumeride çalısan satış elemanı önerdi aldım bende sabah öglen aksam onunla temızlıyorum dısarı bile çıkmasam....cildime pamukla sürüyorum biraz bekletıyorum 2 3 dk sonra yıkıyorum yaklaşık 2 aydır kullanıyorum cildim daha bi aydınlık canlı duruyor diye seviniyordum amaaaa
2 gündür farkettim ki burnumun üzerindeki siyah noktalar yüzümdede çıkmaya başladı yanaklarıma dogru yayıldı daha önce hıç yüzümde siyah nokta çıkmamıştı burnumun üzerindekiler arttı ben sanırım bu temızleme işini fazla abarttım ve ters tepkı yaptı dıye düşünüyorum siz ne dersiniz yoksa yanlısmı düşünüyorum ne yapim lütfen bi yorum yazın çıldırmak üzereyim ayna gibi olan cildim gtti pürüzlü pütürlü +siyah noktaları daha bi fazlalaşan bişey oldusenağlamasenağlamasenağlama

Canım her ürün her cilde gelmez. Hele ki her satış elemanının söylediğini alacak olsaydık ohooo...

Siyah noktaların artmasına gelince ya derinlerdeki tıkanıklıklar yüzeye kadar gelmiş onlar da temizlenip gidecekler ya da bu deep clean sen de ters tepti. Deep cleanı ben de kullandım. Başta biraz artırıyor sivilce ve siyah noktaları ama sonra temizliyor. Bu arada bana uzman doktorum önerdi öyle kullandım. Benimkinin iyileşmesine bakarak bir arkadaşım da doktora sormadan aldı kulandı. Yüzü çok güzel olmasına rağmen onda çok ters tepti. Yüzünde bir sürü sivilcesi oluştu.

Cilt iyileşmesi en geç olan yapıdır. Lütfen ama lütfen bir doktora görün, ona bir ilaç yazdır ve onu kullan...

Bence yıkama jelini yanlış kullanıyorsun. Yüz yıkama jeli kuru ciltte bekletilmez ki. Islatılmış cilt üzerine bir fındık kadar alınıp köpürtülür ve durulanır. Neden pamukla sürüp 2-3 dakika bekliyorsun? bu süre gözeneklerini tıkamış olabilir.

cildim çok yaglı özellikle t bölgesi pamukla silip bekletince fazla yagı alıyor diye o şekilde kullandım...ama tıkaması mümkün degıl ben olan fakat farkedilmeyen gözenekleri bile dahada genişletmişim sanırım sıyah noktaya dönüşmüş bilmiyorum arık ama inanılmaz derecede arttı siyah noktalar gözenekler ne yapıcam bilmiyorum

böyle ürünler kullanma okuyunca çok kızdım......sana tavsiyem canım aknevit temizleme jeli ve serumu vede clayox kil maskesi haftada 2 defa ........... veeeeeeeesivilcesiz ---siyah noktasız hayata merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................................

acnevit ben de kullanıyorum 1 ay filan oldu sanırım... ama açıkçası cildimin tamamen temizlendiğini hissetmiyorum... üstelik lekelere de iyi geliyor demişti bir arkadaş... pek bir fark da görmedim...

yüz temizleme jelini sabah akşam ıslak yüzüme hafif masajla yedirip sonra hemen yıkıyorum... ardından tonik ve nemlendirici kullanıyorum ama yüzümde sivilceler çıkıyor... uzun zamandır çıkmayan sivilceler hem de... yanlış uyguladığımı sanmıyorum...

acneviti lekelere de etkisi olan yüz temizleme jeli olduğu için aldım... ama diaderminden daha çok memnundum...

her ürün herkeste farklı sonuçlar doğuruyor... bırak istersen onu ... doktora gidip onun tavsiyesi ile başka ürün kullan canım... geçmiş olsun... ama sakın siyah noktaları sıkmak için yüzünle uğraşıp leke kalmasına izin verme...

Bence buhar tedavısı yap kendıne temız bır tencerede suyu kaynat daha sonra baŞına bır havlu Ört yÜzÜnÜ buhara tut dıkkat et ama daha sonra nemlenen yÜzÜnÜ pamukla sıl bunu devamlı yaparsan sıyah noktalarından kurtulursun bnece bende ıŞe yarıyor sevgıler..............

canım bence hiçbir zahmete girme seni oyalamayacak bi formülüm var,bak ben daha once kullanmıstım ama hiçbir faydasını gormediimi dusunerek bırakmıstım.benm siyah noktlarım ve sivilcelerim,alnım yanaklarım sakaklarım cenem ve bunumda cok fazlaydı ve iğrenc gorunuodu yakından bakılınca bole beyaz beze gibi olanlarıda vardı sıkınca da yara oluodu ondan ellemiodum.belki bu sefer dedim ve parfumeriden kil maskesi aldım markası dermokil ama benm için bunun hiçbir onemi yok :):) bugun 5.kez yapıorm (haftada 2 kez uyguluorm) inanılması guc ama dun gece aynaya baktıım da sadece 2 adet kalmıstı onlarıda temizleyiverdim..kullanmanı gonul rahatlıgıyla tavsiye ederim benm de cildim senn gibi sadece t bolgesi yaglı,maskeden sonra nemlendiriciyi unutma ama ok

ahhhhhhhh bende aynı dertden müzdaribim garnier in jelini aldım 2 hafta cok hosuma gitti yüzüm aydınlandı sanki ama normalde benim cenemde belirgin gözenek ve siyah nokta yoktur bu aralar nasıl cıkıyor artık bas edemiyorum ne yapacagımı sastım kaldım...:gitme:

bence artık yüzünü rahat bırak.hiçbir şey sürme.:eek:lmaz:ama%100 doğal gülsuyuyla temizlemenide tavsiye edebilirm.birde kafana çok takma strestende oluyo ve bu aralar aynaya az bak aklına getirmemeye çalış:teselli:

bende bi kaç aydır acnevit jel ve acnevit serumunu kullanıyorum çok faydasını gördün sivilcelerden kurtulduğum gibi lekeler izlerde gitti birde süper bi site buldum acnevit ürünleri indirimde çok uygun fiyatı Acnevit jel
15tl acnevit serum 25 tl bakimliolmak.com site sipariş verdim ertesi gün öğlen gedli ürünler.

X