• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi bakın 😔😔😔

Busra4ydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
262
102
33
Kızlar bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bugün 13.günüm adetimin normal günü yarın. Sabırsızlık edip 13.günde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Varmıdır acaba? Erken mi yaptım testi?

Eklentiler

• 4DD8A536-9AEE-43EE-BF58-4626E83EC0AF.jpeg
    4DD8A536-9AEE-43EE-BF58-4626E83EC0AF.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 52
Benimde testte böyle çıkmıştı ve adetim 1 gün gecikmişti. Koşa koşa hastaneye gidip kan testi yaptırdım ve hamileydim hemde 3 haftalık 🥰
Kan tahlili en kesin sonucu verecektir. Yoksa insanın içi içine sığmıyor bir türlü.

Benimde testte böyle çıkmıştı ve adetim 1 gün gecikmişti. Koşa koşa hastaneye gidip kan testi yaptırdım ve hamileydim hemde 3 haftalık 🥰
Kan tahlili en kesin sonucu verecektir. Yoksa insanın içi içine sığmıyor bir türlü.
Benim adetime bir gün var daha 🤔

var
Kızlar bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bugün 13.günüm adetimin normal günü yarın. Sabırsızlık edip 13.günde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Varmıdır acaba? Erken mi yaptım testi?
brnce ama sanirim catlama ignesinde kana bakiliyor

Daha nasıl bir çizgi bekliyorsunuz ki hamile olduğunuzu anlamak için. Bence hamilesiniz.

Back