Lekeler, Çiller lütfen bi bakın...bu sorun yüzünde hayatım kararıcak:(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

_aysu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
287
3
merhaba sevgili ablalarim.hikayeye tam bastan basliyorum.ben cok asiri terleyen biriyim.simdiye kadar bir cok roll on,deodarant falan kullandim.hic biri ise yaramadi en sonunda lady speed stick in roll on unda karar kildim gerci o da ise yaramiyordu ama kullaniyordum iste(keske kullanmasaydim)...bir sure sonra kasinmalar basladi bende salak kafam deli gibi kasiyordum sonra bir gun kolumu kaldirirken resmen dunyam basima yikildi igrenc bir goruntu vardi kol altimda boyle kahverengi lekeler falan olusmustu ama Allahtan her tarafinda degil bende roll on kullanmayi biraktim bebek pusrasi surmeye basladim ama ise yaramiyor. ustelik roll on kullanmadigim icin koku olusmaya basladi.simdi ben ne yapiyim o lekeleri yok etmem gerekiyor benim yoksa hayatta acik birseyler giyemem.su 1 cay kasigi limon suyu,elma suyu ve vazelin karisimini uyguladim ama limon suyu cok yaktigi icin hemen yikadim bir de soyle bir sorun da var kasitigim icin yara gibi seyler oldu aciyor.lutfen yardim edin bildiginiz tarif,formul gibi seyler varsa lutfen paylasin...

Canım ilk önce bepanthenle yaralarını iyileştir.
Sonra limon suyu sür. azıcık yanma olur o da normaldir.

cnm senin zaten cildin tahriş olmuş ki sakın haaa asitli limon sirke tarzı şeyler sürme doktora git cnm.zaten cildin iyileşince ne yapman gerektiğini sana söyler krem falan kullanırsın

merhaba, bende asiri terleyen biriyim ama cözümü buldum. Türkcesini tam olarak bilmiyorum ama Aliminyum klorid olmali (almacasi: Aluminiumchlorid). Bunu sadece eczanelerden alabilirsin, hemen karistirp veriyorlar. Cok pahali degil, ben 10 Euro`nun altinda ödemistim. ilk hafta iki günde bir aksamlari koltukaltina sürüyorsun, daha sonralari haftada bir defa kullanman yeterli. kesinlikle yüzde yüz ise yariyor ve gercekten hic terlemiyorsun. Kendim denedim ve hala kullaniyorum. Basta biraz kasinti yapiyor ama cok degil, alistigin zaman o kasintida olmuyor.
Insallah bunu okur ve denersin.

slm, mesajini yeni gördüm, yoksa öncedende cevap yazardim. Evet aluminium klorid kesinlikle yüzde yüz ise yariyor. Ben bugüne kadar zararini görmedim. Sadece bir defasinda acaip yanmisti, ve su toplamisti, onun sebbebi ise benim bunu koltuk altlarimi hemen tiras ettikten sonra kullanmamdi. ama onun haricinde bir zazarini görmedim. tabiki ilk baslarda biraz kasiniyor, ama buda cok normal cünkü kullandigimiz sey kimyasal bir madde oldugu icin. ama korkma kasinti günlerce sürmüyor, belki yarim saat falan. Hatta ben bugün yeni bir sise daha aldim. ilk aldigim karisim bir zaman sonra ( birkac ay sonra) etkisini kaybetti, cünkü icinde alkol yoktu. alkol olmayinca son kullanma tarihi daha cabuk bitiyor. bence sen önce alkolsüz dene. Yurtdisindami yasiyorsun sen? Hangi ülke? Ben almanyada kaliyorum ve her eczanede alabiliyorum. Baska sorularin olursa sor. Eger denersen etkili oldumu diye yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…