merhaba sevgili ablalarim.hikayeye tam bastan basliyorum.ben cok asiri terleyen biriyim.simdiye kadar bir cok roll on,deodarant falan kullandim.hic biri ise yaramadi en sonunda lady speed stick in roll on unda karar kildim gerci o da ise yaramiyordu ama kullaniyordum iste(keske kullanmasaydim)...bir sure sonra kasinmalar basladi bende salak kafam deli gibi kasiyordum sonra bir gun kolumu kaldirirken resmen dunyam basima yikildi igrenc bir goruntu vardi kol altimda boyle kahverengi lekeler falan olusmustu ama Allahtan her tarafinda degil bende roll on kullanmayi biraktim bebek pusrasi surmeye basladim ama ise yaramiyor. ustelik roll on kullanmadigim icin koku olusmaya basladi.simdi ben ne yapiyim o lekeleri yok etmem gerekiyor benim yoksa hayatta acik birseyler giyemem.su 1 cay kasigi limon suyu,elma suyu ve vazelin karisimini uyguladim ama limon suyu cok yaktigi icin hemen yikadim bir de soyle bir sorun da var kasitigim icin yara gibi seyler oldu aciyor.lutfen yardim edin bildiginiz tarif,formul gibi seyler varsa lutfen paylasin...