- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.644
Travel setler çok hantal oluyor. Tek elinizde çocuk, diğer elinizde arabanın tekerlek kısmı takıp çıkartmak kabus. Arabaya sığdırmak dert. Şimdiki aklım olsa, baştan tam yatabilen bir oto koltuğu ve yine tam yatabilen çift taraflı bir baston puset alırdım. Hiç uğrasmazdım travel set felan. Sizede tavsiyem bu yönde. Tam yatan bebek arabasında uyuyabilir bebeğiniz. 0 aydan itibaren kullanılabilen modeller var onlara bakmanızı öneririm.yani şimdi ben çocuğuma tam yatar pozisyonlu çift yönlü bi bebek arabası alsam birde otoda kullnım için oto koltuğu yada puset yetmezmi..yani bebek arabasına direk yatıramazmıyım araba koltuğundan yada pusetten kaldırıp bebek arabasına koymak zormu olur uyurken vs yani trawel dahamı iyi bu anlamdakafam karıştı iyice..
tam yatar bi arabada pusete ana kucağına neden ihtiyac oluyo onu anlamadım..anakucagı şu hem oto koltuk hem trawellere takılan değilmi ..lütfen cahilliğime verin bu soruları artık
tam yatar bi arabada pusete ana kucağına neden ihtiyac oluyo onu anlamadım..anakucagı şu hem oto koltuk hem trawellere takılan değilmi ..lütfen cahilliğime verin bu soruları artık
Rica ederim. Tek taraflı ama işini görür diye tahmin ediyorum. Bende kızım 1 yaşindayken kullanmaya başladım bunu, etrafa baka baka geziyor, çok hafif aynı zamanda.hemen bakıyorum netten teşekkür ederim
3.üncü linktekinin pembesi benimki canim. Sa7 kodlu olan ,ama ikinci linkteki kırmızılı olanı travel set mağduru bir arkadaşım kullanıyor oda çok memnun. Zaten o tavsiye etmişti markayı bana.
ilk çocuk gercekten acemilik oluyomuş..gecenlerde bir magazada bi bebek arabası için "bu modeli sıfır dan itibaren kullanabiliyormuyuz " dedik..görevli " ilk aylarda anakucağı ile birlikte " dedi..ve eşim kangurulara yöneldi direkt incelemek için çünki anakucağını o sanıyormuş o bendende cahil bu konudailk çocuk acemiliğe geliyo deneye yanıla öğreniyor insan
3.üncü linktekinin pembesi benimki canim. Sa7 kodlu olan ,ama ikinci linkteki kırmızılı olanı travel set mağduru bir arkadaşım kullanıyor oda çok memnun. Zaten o tavsiye etmişti markayı bana.
evet ablamlar hiç memnun kalmadılar.Pierre Cardin alma da
maclaren alırdım şimdiki aklım olsa
ilk çocuk gercekten acemilik oluyomuş..gecenlerde bir magazada bi bebek arabası için "bu modeli 0 dan itibaren kullanabiliyormuyuz " dedik..görevli " ilk aylarda anakucağı ile birlikte " dedi..ve eşim kangurulara yöneldi direkt incelemek için çünki anakucağını o sanıyormuş o bendende cahil bu konuda
chicco al bence önü tek tekerli olanlar çok rahat oluyormuş. kuzenim söylemişti. aynı zamanda oto koltuğu olan modelleri varherkeze selamlar..konuyu doğum formunada actım ama orda ne gören var ne okuan..oyuzden buraya actım..suan 7 aylık hamileyim ve bebek arabası arastırıyoruz ama bu konuda deyim yerindeyse tam anlamıyla cahilizbir suru marka var..şimdi bazı modellerde mamas papas yada stokke gibi yeni doğan için dumduz yatabilen modeller var..boyle bi arabda birde pusete gerek varmı sizce?.. birde yeni doğan araba koltuklarının 0 yasdan itibaren olanları var bebek 6 aya kadar oturtulmaz benim bildiğim acaba yatar pozisyon alıyormu..sizler nelere dikkat ettiniz ve bebek arabasında önemli olan noktalar ne sizce..simdiden cok tesekkürler cevaplar için
Hadi bakalım, bu yaz rahat edersin inşallah yeni pusetinle, şimdiden güle güle kullan.bi dahaki ay kısmetse alalım bari