lütfen bi bakarmısınız?.

yani şimdi ben çocuğuma tam yatar pozisyonlu çift yönlü bi bebek arabası alsam birde otoda kullnım için oto koltuğu yada puset yetmezmi..yani bebek arabasına direk yatıramazmıyım araba koltuğundan yada pusetten kaldırıp bebek arabasına koymak zormu olur uyurken vs yani trawel dahamı iyi bu anlamda :KK64: kafam karıştı iyice..
Travel setler çok hantal oluyor. Tek elinizde çocuk, diğer elinizde arabanın tekerlek kısmı takıp çıkartmak kabus. Arabaya sığdırmak dert. Şimdiki aklım olsa, baştan tam yatabilen bir oto koltuğu ve yine tam yatabilen çift taraflı bir baston puset alırdım. Hiç uğrasmazdım travel set felan. Sizede tavsiyem bu yönde. Tam yatan bebek arabasında uyuyabilir bebeğiniz. 0 aydan itibaren kullanılabilen modeller var onlara bakmanızı öneririm.

tam yatar bi arabada pusete ana kucağına neden ihtiyac oluyo onu anlamadım..anakucagı şu hem oto koltuk hem trawellere takılan değilmi ..lütfen cahilliğime verin bu soruları artık :KK33:
tam yatar bi arabada pusete ana kucağına neden ihtiyac oluyo onu anlamadım..anakucagı şu hem oto koltuk hem trawellere takılan değilmi ..lütfen cahilliğime verin bu soruları artık :KK33:
Screenshot_2015-04-27-16-40-45-1.png

Estağfurullah güzel anne :)) Bende hala karistiririm ne nedir diye. Bak şimdi üstteki fotodakilerden var bende. Ilk zamanlar hastaneye doktora veya memlekete giderken üstteki portbebe yi kullandım gittiğim yerlerde kızımı onda uyuttum hatta gazı olduğunda ona koyup elimde çok sallamisligim var. Ikincisinde arabanın içine koyulan puset dediklerini ise şu an oto koltuğu olarak kullanıyorum. Daha öncesinde ise kızım yanımda dursun diye ben iş filan yaparken içine koyar yanımda tutardim. Yada otururken misafirlige filan gittiğimde. Onda da gazı olduğunda sallardim iyi gelirdi öne arkaya. Bebek arabasına koyup hiç tasiyamadim çok ağır oluyordu. Şimdi arabasi neden tam yatar dedim çünkü dışarı çıktığımda kızım uyudugunda tam yatar pozisyona alıyorum tentesinide iyice kapatıp yatagindaymış gibi oluyor.

Ebat olarak çok büyük tercih etmemenizi öneririm. Biz kış için korunaklı olsun şöyle olsun böyle olsun derken bir baktık bagaja bile zor sığan bir araba almışız. Avm de zor, asansörde zor, bagajda zor vs. Kışın o soğukta dışarda gezilmiyor uzun süreli zaten. Biz bu açıdan pişman olduk. Kraft elite travel sistem bu arada

ilk çocuk acemiliğe geliyo deneye yanıla öğreniyor insan
ilk çocuk gercekten acemilik oluyomuş..gecenlerde bir magazada bi bebek arabası için "bu modeli sıfır dan itibaren kullanabiliyormuyuz " dedik..görevli " ilk aylarda anakucağı ile birlikte " dedi..ve eşim kangurulara yöneldi direkt incelemek için çünki anakucağını o sanıyormuş o bendende cahil bu konuda :-)

ilk çocuk gercekten acemilik oluyomuş..gecenlerde bir magazada bi bebek arabası için "bu modeli 0 dan itibaren kullanabiliyormuyuz " dedik..görevli " ilk aylarda anakucağı ile birlikte " dedi..ve eşim kangurulara yöneldi direkt incelemek için çünki anakucağını o sanıyormuş o bendende cahil bu konuda :-)

anne grubumdaki kızlar baby shower falan diye konusuyolardı orda öğrendim ne demek olduğunu, eşime mesaj attım baby shower ne demek bil bakalım diye, duş jeli mi dedi, sonra yok yok baby diyo bebek şampuanı dedi :KK48::KK48:

herkeze selamlar..konuyu doğum formunada actım ama orda ne gören var ne okuan..oyuzden buraya actım..suan 7 aylık hamileyim ve bebek arabası arastırıyoruz ama bu konuda deyim yerindeyse tam anlamıyla cahiliz o_O bir suru marka var..şimdi bazı modellerde mamas papas yada stokke gibi yeni doğan için dumduz yatabilen modeller var..boyle bi arabda birde pusete gerek varmı sizce?.. birde yeni doğan araba koltuklarının 0 yasdan itibaren olanları var bebek 6 aya kadar oturtulmaz benim bildiğim o_O acaba yatar pozisyon alıyormu..sizler nelere dikkat ettiniz ve bebek arabasında önemli olan noktalar ne sizce..simdiden cok tesekkürler cevaplar için :anneadayı:
chicco al bence önü tek tekerli olanlar çok rahat oluyormuş. kuzenim söylemişti. aynı zamanda oto koltuğu olan modelleri var

Graco mirage travel set aldım. dünyada güvenlikte 2. marka olduğunu okumuştum bir yerlerde ve hiç de çok bilinen markalar gibi aşırı pahalı değil 2013 gibi 500 tl idi hem araba hem ana kucağı.
ana kucağını bir yaşına kadar oto koltuğu olarak kullandım ilk birkaç aylıkken nereye gitsek ana kucağında oturtur uyuturduk çok işimizi gördü. bir yaşından sonra aldım oto koltuğu o da graco ve çok memnunum
ayrıca bebek arabası kışın evin içinde kurtarıcım oldu yazın da bebek kucağımdayken tek elimle açıp kapatabilecek kadar hafif ve ergonomik bir araba. ağırlığı 7 kilo baston pusetler gibi dimdik ve dar değil tam yatış da dahil olmak üzere 3 kademesi var.
kızım 2,5 yaşında hala kullanıyorum bebek arabasını
sanırım bebeğim için iyi ki almışım diyebildiğim parasını kat kat hak eden eşyalarımızdan biri mutlaka bakın bence.

bizde küçük yeğenimiz için pierre cardinden seçtik ve aldık ama memnunmuyuz hayır.çok kötü çok ağır.beğenmiyoruz kısacası.

X