Doğuma Hazırlık lütfen bi bakarmısınız ?.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
herkeze selamlar..arkadaslar suan 7 aylık hamileyim ve bebek arabası arastırıyoruz ama bu konuda deyim yerindeyse tam anlamıyla cahiliz bir suru marka var..şimdi bazı modellerde mamas papas yada stokke gibi yeni doğan için dumduz yatabilen modeller var..boyle bi arabda birde pusete gerek varmı sizce?.. birde yeni doğan araba koltuklarının 0 yasdan itibaren olanları var bebek 6 aya kadar oturtulmaz benim bildiğim acaba yatar pozisyon alıyormu..sizler nelere dikkat ettiniz ve bebek arabasında önemli olan noktalar ne sizce..simdiden cok tesekkürler cevaplar için

Ben kraft cross aldim cok guzel buyuk ve kullanisli ... Araba koltugu falan almadm onlari bilmiorm.

Ben casual'in storn trona modelini aldım. Travel set denilen oto koltuğu olarak kullanılan modellerinden biri. Arabanın tam yatışı var birde küçük katlanması kullanım kolaylığı gibi duruyor. Tabi bebek doğmadan bilemiyorum. Kullanışlı gibi duruyor.

Şöyle travel sistem 4 tekerlekli bir model almayı planlıyorum ben de. Oto koltuğu olması mecbur zaten eninde sonunda alınacak böyle set halinde daha uygun fiyata geliyor sonradan uğraşmamak için ideal olduğunu düşünüyorum.
,

Ben Mamas& Papas Urbo 2 bebek arabası ve Cybex Aton 4 Ana kucağı aldım.
Çok araştırdım, kullanan arkadaşlarım da önerince bu ikisinde karar kıldım. İlk 6 ay ana kucağını bir aparat ile bebek arabasında da kullanabiliyorsun, oto koltuğu olarak isofixle ya da emniyet kemeri ile kullanabiliyorsun ayrıca eline alıp ana kucağı olarak kullanabiliyorsun. Zaten ilk bir kaç ay arabada bebekle birlikte ben ya da eşim de arkada oturacağı için ben isofix almaya gerek duymadım. Tercih sana kalmış. Ana kucağı kullanamayacak kadar büyüyünce zaten sabit bir oto koltuğu alacağım.
Tek tereddüt ettiğim şey Cybex Aton 4 biraz ağır uzun süre elde taşımak pek mümkün değil, ama kısa bir süre kullanılacağından ve bebek arabasına monte olabildiğinden çok da üstünde durmadım.
Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum.

Canım ben geçen pazar aldım bütün gün gitmediğim mağaza kalmadı ama istediğimi tam vazgeçip eve elim boş dönerken buldum. Tek elle kapanabilen ve ağırlığı pusetiyle 8 pusetsiz 6 kg olan gayet hafif bir model ve ana kucağı (araba koltuğu olarakta kullanılıyor) hediyesiydi ki baktıklarımın içinde en kaliteli anakucağı. Markası BRITAX RÖMER 3 TRAVEL SİSTEM 3 TEKERLİ. Bu marka ve modeli tercih etmemin sebebi tek elle kolaylıkla kapanıp açılabilmesi ve hafif olması. tekerlerinde süspansiyon olması ve tabiki diğer bu özelliklere sahip araçlardan ucuz olması :) ben pucibo dan aldım indirimdeydi istersen int. sitesinden özelliklerinide inceleyebilirsin. www.pucibo.com.tr

Bebek arabası olarak ben chicconun ürününü aldım. bebeklerin ilk 6 ay oturması yasak ama ana kucakları ve bu pusetler bebeklerin ana karnındaki şekillerine göre yapılıyormuş. O nedenle bunlara yatırıldığında oturuyor pozisyonunda olmuyor, hatta adı da ondan dolayı ana kucağı imiş :) Bizde alırken rahatsız bunlar, bebek oturamıyor diye konuşma yaptığımızda satıcı arkadaş anlatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…